News Flash:

Credea ca menajera ii umbla prin lucruri, asa ca a montat o camera video! A RAMAS SOCAT CAND A VAZUT IMAGINILE

6 Aprilie 2017
4176 Vizualizari | 0 Comentarii
menajera sexy
Un barbat din Statele Unite a povestit un episod bizar, desprins din realitatea viezii de zi cu zi si pe care l-a impartasit pe paltforma online Reddit.com.
Barbatul poate fi considerat cu usurinta atat unul din cei mai norocosi, cat si unul din cei mai ghininiosti soti.
Totul a inceput in momentul in care el si sotia lui au decis sa angajeze o menajera, o tanara studenta care sa ii ajute cu curatenie prin casa. Cei doi erau extrem de multumiti, pana in clipa in care ceasul barbatului a disparut. Dupa multe cautari, cateva ore mai tarziu, ceasul aparuse, culmea, intr-un loc in care se uitase de nenumarate ori, mai exact, dupa noptiera.
Banuind ca ceva nu este in regula, sotul a inceput sa monteze o camera video in dormitorul conjugal. Ce-a urmat apoi e demn de scenariul unui film.
Intr-una din zile, in momentul in care s-a uitat pe inregistrare, sotul a fost parte de o surpriza. Mai intai, a ramas intrigat de faptul ca menajera umblase in sertarul in care el si sotia lui aveau mai multe jucarii sexuale, pe care le foloseau. In doar cateva minute, situatia a luat o amploare si mai mare, atunci cand a vazut-o pe menajera cu capul intre picioarele sotiei lui!
” M-am simtit tradat. Nu inteleg de ce nu a impartasit niciodata cu minte genul acesta de fantezii. Mi-ar fi placut sa fie deschisa cu mine”, a povestit barbatul pe Reddit.com.

barbatul jucarii sexuale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006833 (s)