News Flash:

WOW! Cum arata CEA MAI SEXY BASCHETBALISTA din lume! Suporterii vin la meci special sa o vada

22 Martie 2017
2034 Vizualizari | 0 Comentarii
Valentina Vignali
Jucatoarea italiana Valentina Vignali detine titlul neoficial de cea mai frumoasa baschetbalista a lumii. Bruneta de 25 de ani a participat la Miss Italia si a pozat dezbracata in Playboy.
Valentina a inceput sa joace baschet de la varsta de 8 ani, in 2010 reusind sa devina vicecampioana nationala la Under 19 cu echipa Basket Cervia.
In acelasi timp, frumoasa italianca si-a dat seama de calitatile fizice pe care le are (90-62-95) si a inceput o cariera paralela in modelling. Asa a ajuns ca in 2010 sa se califice in finala concursului de frumusete Miss Italia. Acesta a fost si momentul in care Valentina a lasat-o mai usor cu baschetul, concentrandu-se in special asupra prezentarilor de moda. Mai mult, ea fost convinsa sa apara si pe coperta revistei Playboy, varianta in limba italiana, scrie apropotv.ro.
De asemenea, Valentina a fost solicitata de televiziunile italiane pentru a prezenta diverse show-uri. Ea n-a renuntat insa definitiv la prima sa iubire, baschetul, fiind legitimata in prezent la o grupare din divizia secunda italiana.

Galerie Foto

Valentina_Vignali2
valentina vignali playboy valentina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007447 (s)