News Flash:

WOW! Cum arata Andreea Berecleanu la 41 de ani

24 Martie 2016
1762 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea berecleanu
Este una dintre cele mai apreciate stiriste de la noi si nu trece aproape niciodata neobservata! Andreea Berecleanu a implinit 41 de ani, dar are un tonus de adolescenta. Vesela si plina de viata, prezentatoarea "Observator" se simte bine in pielea ei, mai ales de cand a reusit sa dea jos aproape zece kilograme.
De cand formeaza un cuplu cu celebrul estetician Constantin Stan, pe mana caruia au incaput multe vedete, s-a tot zvonit ca Andreea Berecleanu ar fi apelat si ea la mici artificii chirurgicale ca sa-si mentina tineretea. Tenul stiristei este vizibil mai neted, iar silueta ei le face invidioase pe multe doamne. Daca derulam putin filmul inapoi, constatam ca in urma cu aproape jumatate de an, Andreea Berecleanu nu se prea lauda cu formele ei. Purta haine largi, sub care incerca sa ascunda surplusul de kilograme.
Fotoreporterii Click! au surprins-o atunci pe vedeta la cumparaturi. Cu chipul ascuns sub o palariuta, vedeta a incercat sa nu iasa in evidenta, mai ales ca nu se afla in cea mai buna forma. Acum, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade pentru stirista, care a dat jos cel putin zece kilograme, prin metode numai de ea stiute. Cert este ca noua silueta ii da o stare de bine si o face sa zambeasca continuu.

Galerie Foto

berecleanu_cu_catel
andreea berecleanu constantin stan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006750 (s)