News Flash:

WOW! Ce masina de fite conduce Ilie Nastase la 71 de ani. Toate pustoaicele intorc capul pe strada

25 Iunie 2017
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
nastase masina
Nu mai este deloc o surpriza faptul ca mariajul lui Ilie Nastase este unul cu... peripetii! Acum se adora, acum se cearta in vazul lumii. Cumva, Ilie reuseste de fiecare data sa o "imblanzeasca" pe nabadaioasa timisoreanca, ba chiar, recent, a plusat mai mult ca niciodata, cumparandu-i un... apartament la malul marii! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania, a descoperit, insa, secretul pe care il foloseste mereu fostul tenismen pentru a o impaca pe sotie, iar barbatii casatoriti ar putea lua chiar si notite!
Dupa ce s-au jucat de-a soarecele si pisica, ba acasa, ba pe Facebook, acolo unde Brigitte nu s-a sfiit sa-i scrie sotului ei, Ilie Nastase i-a dat "sah mat" pe stilul vechi: cu un buchet de flori corespunzator! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania, l-a filmat pe fostul tenismen in timp ce a facut o serie de cumparaturi romantice, menite sa indulceasca mariajul cu Brigitte Sfat. La volanul unui superb bolid decapotabil si imbracat dupa cele mai noi tendinte din moda, Ilie s-a grabit sa cumpere florile si sa ajunga cat mai repede la destinatie, verificandu-si destul de des si telefonul mobil.
Brigitte Sfat si Ilie Nastase sunt poate unul dintre cele mai atipice cupluri din showbiz. “Nasty” a fost mereu o personalitate vulcanica, viata tumultuoasa de sportiv punandu-si amprenta si pe viata lui amoroasa. In 2010 insa, Ilie si-a gasit… nasa, timisoreanca Brigitte punandu-i inima pe jar si devenind in cele din urma sotia lui. CANCAN.ro

Galerie Foto

nastase_masina2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005198 (s)