News Flash:

Week-end de cosmar pentru soferii din Timis

26 Aprilie 2016
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
sofer amenda
Alcoolul le-a dat de furca politistilor timiseni, in weekend. Oamenii legii au intocmit mai multe dosare penale dupa ce au prins unii soferi ca s-au urcat aproape de coma alcoolica la volan. 
Campionii la suflatul in etilotest au fost in acest weekend trei barbati prinsi extrem de beti la volan in Sculia, Lugoj si Pischia. Au 29, 24 si 40 de ani si abia se mai puteau tine pe picioare atunci cand au fost opriti in trafic. Primul avea o alcoolemie de 0,96, cel mai tanar de 0,95, iar barbatul in varsta de 40 de ani avea 0,89 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat atunci cand a suflat in etilotest. Au fost insa opriti la timp si nu au apucat sa cauzeze accidente pe sosele. Mai mult, s-au ales acum cu dosare penale pentru ca s-au urcat bauti la volan, scrie tion.ro.

Politistii de la Rutiera au fost tot weekendul la datorie. Au aplicat sute de amenzi si au suspendat o multime de permise de conducere.
„Astfel, politistii au intocmit 9 dosare penale si au aplicat 377 sanctiuni contraventionale, dintre care 211 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum si 63 pentru neutilizarea centurii de siguranta. Au fost retinute in vederea suspendarii 25 de permise de conducere pentru neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, limitelor legale de viteza si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 25 certificate de inmatriculare. In saptamana care tocmai a inceput, politistii vor desfasura actiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente”, transmit oamenii legii.

alcoolul weekend etilotest
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006292 (s)