News Flash:

COSMAR pentru soferii din judetul Timis

24 Aprilie 2016
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Politistii de la Rutiera au iesit pe strazi in ultimele patru zile pentru a-i sanctiona pe soferii care incalca legea. Agentii au aplicat peste 1.000 de amenz, iar mai bine de jumatate dintre acestea au fost pentru depasirea limitei legale de viteza. De asemenea, zeci de soferi au ramas pietoni.
„Astfel, politistii au intocmit 7 dosare penale si au aplicat 1050 sanctiuni contraventionale, dintre care 557 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum si 203 pentru neutilizarea centurii de siguranta. Ca masura complementara, au fost retinute in vederea suspendarii 47 de permise de conducere pentru neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, limitele legale de viteza, semnificatia luminii de culoare rosie a semaforului electric si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 23 de certificate de inmatriculare”, povestesc oamenii legii, scrie tion.ro.
Actiunile de acest gen vor continua si in weekend, atunci cand politistii ii vor viza pe cei care urca la volan bauti sau sub influenta substantelor halucinogene.

incalca legea politisti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012302 (s)