News Flash:

Vremea va fi rece in week-end

5 Mai 2016
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme rece si ploi
Valorile termice vor fi usor mai scazute decat cele specifice perioadei, in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros si va ploua - ziua in Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei si zona de munte, iar dupa-amiaza si in cursul noptii, in Banat, Oltenia, nordul si centrul Moldovei si izolat in restul teritoriului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
VINERI
IN TARA
): Valorile termice vor fi usor mai scazute decat cele specifice perioadei, in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros si va ploua - ziua in Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei si zona de munte, iar dupa-amiaza si in cursul noptii, in Banat, Oltenia, nordul si centrul Moldovei si izolat in restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, insotite de descarcari electrice. Vor fi posibile caderi de grindina.
Vantul va fi slab si moderat cu unele intensificari, in prima parte a intervalului, in estul, sud-estul si centrul teritoriului, la munte, dar trecator si in celelalte regiuni, in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor avea valori de la 15 ...16 grade in depresiuni si pe litoral, pana in jurul a 23 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 12 grade, usor mai mici in estul Transilvaniei. 
BUCURESTI
Valorile termice vor fi usor mai scazute decat cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil cu innorari in cursul zilei. Temporar, mai ales dupa-amiaza, se vor semnala averse, posibil si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi temporar noros si va ploua indeosebi in Carpatii Meridionali si Orientali. Vor fi mai ales averse, insotite de descarcari electrice si vor fi posibile caderi de grindina. La altitudini mai mari precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va fi slab si moderat cu unele intensificari in prima parte a intervalului. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative.
SAMBATA
IN TARA
Valorile termice vor fi mai scazute decat cele normale pentru prima decada a lunii mai, in toata tara. Maximele se vor incadra intre 12 si 22 de grade, iar minimele intre 4 si 12 grade. In regiunile sudice si de rasarit, la deal si la munte, cerul va avea innorari accentuate si va ploua, mai ales in cursul zilei. Vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice. Izolat, cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina.
In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare si astfel de manifestari, pe arii restranse, indeosebi dupa amiaza si la inceputul noptii. In zona montana inalta, cu precadere a Carpatilor Meridionali, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau chiar ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor.
LA MUNTE
Cerul va avea innorari temporar accentuate si va ploua, mai ales in cursul zilei, cu deosebire in Carpatii Meridionali si Orientali. Vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. In zona inalta, cu precadere a Carpatilor Meridionali, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau chiar ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.
DUMINICA
LA MUNTE
Vremea va fi in general instabila in cursul zilei, cand vor fi averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Se mentin conditiile de caderi de grindina, iar in zona inalta vor mai fi averse de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe creste. Noaptea, manifestarile specifice instabilitatii atmosferice vor diminua si cerul se va degaja. Variatiile termice vor fi nesemnificative.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004694 (s)