News Flash:

Vremea va fi inchisa vineri. Vezi prognoza pentru intreaga tara

19 Martie 2015
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, in jumatatea de est a tarii vremea va fi in general inchisa si se va mentine rece pentru aceasta data. Mai ales in cursul zilei vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si trecator ninsoare in Moldova, Dobrogea si local in Muntenia, iar in zona Carpatilor Orientali si a celor Meridionali vor fi ninsori slabe.
IN TARA
In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de normal. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si temporar in sud-est. Temperaturile maxime  se vor incadra intre 3 si 12 grade, iar cele minime intre -6 si 3 grade.
LA BUCURESTI
Vremea se va mentine mai rece decat ar fi normal pentru aceasta data, cerul va fi mai mult noros si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de 0...2 grade.
LA MUNTE
In Carpatii Orientali si in grupele estice ale Carpatilor Orientali, vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit, innorarile vor persista si mai ales in cursul zilei, local va mai ninge slab. In restul masivelor montane, cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor mai fi posibile fulguieli, iar temperatura va fi in crestere fata de ziua precedenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.

in tara la bucuresti la munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004959 (s)