News Flash:

Vremea va fi in general frumoasa si calda. PROGNOZA METEO pentru weekend

2 Septembrie 2016
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea va fi in general frumoasa si calda pentru inceputul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara in zona de munte, dar si in regiunile centrale si sudice, unde izolat vor fi ploi de scurta durata, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, informeaza ANM.

Sambata

IN TARA
Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19...20 de grade pe litoral. In zonele joase, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

BUCURESTI

Vremea va fi in general frumoasa si calda pentru inceputul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.
Duminica

IN TARA
Valorile termice vor mai creste usor, astfel ca vremea va deveni deosebit de calda pentru prima decada a lunii septembrie in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi de scurta durata, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, dupa-amiaza la munte, iar noaptea, posibil, in nord-vestul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni. In zonele joase, dimineata si noaptea se mentin conditiile de ceata.Vantul va sufla moderat, cu intensificari trecatoare pe parcursul zilei in sud-est, iar in rest va fi in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 32 de grade, iar cele minime intre 8...9 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22...23 de grade pe litoral. Izolat, noaptea si dimineata va fi ceata.

LA MUNTE
Vremea va fi, in continuare, predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
LA MARE
Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar cele minime intre 20 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 25 de grade.

vremea sambata in tara bucuresti duminica ceata la munte la mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004817 (s)