News Flash:

Secretele demisiei lui Petre Toba, dezvaluite de Cristian Tudor Popescu

2 Septembrie 2016
1625 Vizualizari | 0 Comentarii
CTP
Guvernul tehnocrat al lui Dacian Ciolos a ramas fara ministru de Interne. Petre Toba si-a dat demisia dupa ce DNA a cerut inceperea urmaririi penale pentru acuzatia de favorizarea faptuitorului in dosarul DIPI. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a devoalat toate dedesupturile acestei demisii. CTP-ul crede ca Dacian Ciolos a avut cea mai mare implicare in aceasta decizie.

"Va dati seama ce mecanisme de selectie si de numire functioneaza in aceasta tara. Petre Toba si-a dat demisia acum cu acest text eroic datorita sau din cauza pozitiei premierului Ciolos. Daca ar fi fost premier domnul Ponta, nici gand n-avea Toba sa-si dea demisia sustinandu-si cu tarie nevinovatia, insa premierul Ciolos a procedat extrem de corect punandu-l de la inceput in fata alternativei: daca nu-si da demisia atunci va fi demis. De aceea a demisionat Petre Toba.

E corect ce a facut domnul Ciolos, pentru ca situatia unui demnitar ministru mai ales a celui de interne in raport cu un cetatean obisnuit nu poate fi aceeasi in fata legii. Teoretic e, dar moral nu e acelasi lucru pentru ca nu se poate ca un ministru de interne sa ajunga sa fie acuzat, implicat, daca ajunge sa aiba vreo tangenta si domnul acesta a avut tangenta cu achizitiile acelea grotesc comice de la marele serviciu secret al MAI. Domnul acesta si-a dat demisia pentru ca l-a fortat fiind foarte corect si riguros premierul Ciolos", a spus Cristian Tudor Popescu

petre toba demisia ciolos ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004133 (s)