News Flash:

Vremea se raceste in toata tara

14 Aprilie 2015
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti, vremea se va raci accentuat in toata tara, iar valorile termice vor deveni usor mai coborate decat mediile climatologice specifice datei in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 19 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -4 si 6 grade.
Cerul va fi temporar noros si va ploua in Muntenia, Dobrogea, pe arii restranse in Moldova si cu totul izolat in restul teritoriului. La munte, trecator, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in cursul zilei. Spre dimineata in nordul, nord-estul, centrul tarii, precum si in zona deluroasa din restul teritoriului vor fi conditii de bruma.
BUCURESTI
Vremea se va raci accentuat, iar valorile termice se vor situa usor sub cele caracteristice datei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade, mai coborata in zona preoraseneasca spre 2 grade. Cerul va avea innorari si temporar, indeosebi ziua, va ploua. Vantul va sufla moderat in prima parte a intervalului si in general slab noaptea.
MIERCURI
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice, nord-estice si la munte, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va prezenta intensificari locale in cursul zilei, apoi va diminua treptat in intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 0 si 10 grade. Spre dimineata, izolat, vor fi conditii de ceata, iar in depresiuni si de bruma.

bucuresti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006561 (s)