News Flash:

VREMEA, mai calda decat de obicei

26 Februarie 2015
1724 Vizualizari | 1 Comentarii
Vineri, valorile termice diurne vor fi in general in crestere fata de intervalul anterior, astfel incat vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii februarie, la nivelul intregii tari.
IN TARA
Vineri, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 7 grade, usor mai scazute in depresiuni. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua slab, in cursul zilei in regiunile nordice, iar noaptea, in sud-vest si sud. In zona montana inalta se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, in zonele joase, local va fi ceata.
LA BUCURESTI
Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi pe parcursul noptii, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 15 grade, iar cea minima de 4...5 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.
LA MUNTE
Valorile termice diurne vor creste vineri fata de intervalul anterior, iar vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru sfarsit de februarie. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, vor fi conditii de ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005820 (s)