News Flash:

Toni Grecu explica de a plecat de la Antena 1

25 Februarie 2015
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
Toni Grecu si Serviciul Roman de Comedie o iau de la capat la Digi 24 dupa experienta ratata de la Antena 1, unde nu au reusit sa-si "transfere" publicul pe care il aveau la PRO TV.
"Dupa ce am ajuns la Antena 1 ni s-a injumatatit publicul brusc. Strategia vedetelor venite laolalta nu e buna”, a explicat Toni Grecu miercuri, in direct la Adevarul Live:
"Din pacate experienta transferului de vedete de la Pro TV la Antena 1 a fost un esec. Am plecat de la Pro TV nu pentru ca am vrut noi, ci pentru ca s-a schimbat politica postului. Plecand de acolo am crezut ca plecam cu tot cu public, dar ideea nu a functionat.
Publicul s-a atasat atat de puternic de anumite branduri, incat nu-l mai poti lua de acolo cu tine. E ca la biserica, crestinii nu se duc in moschee si musulmanii in sinagoga. Este o „talibanizare“ a publicului, lucrul asta e si bun, dar si rau. E bun pentru doua televiziuni mari si rau pentru cele mici pentru ca nu mai au vreo sansa. Orice dau ar da pe post brandurile mari face rating. Dar nimic nu tine o vesnicie. Vaporul televiziunii generaliste e atat de mare incat publicul nu se prinde de schimbare din prima.
De aceea, la ora asta, Pro TV isi trage seva din trecut. N-a venit cu noutati care sa ne lase cu gura cascata. Nu. Totul este efectul „publicului dependent de Pro“. Cei care sunt acum telespectatorti fideli sunt cei fidelizati de pe vremea Generatiei Pro. Am simtit pe pielea noasta asta. Dupa ce am ajuns la Antena 1 ni s-a injumatatit publicul brusc. Strategia vedetelor venite laolalta nu e buna. Antena 1 a avut o intentie buna, dar nu a functionat. Si eu, personal, am crezut ca Pro TV va pica si Antena 1 se va ridica. Absolut gresit! A fost o lectie de viata.

antena 1 pro tv pro tv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006340 (s)