News Flash:

VREMEA in vara acestui an. Ce temperaturi vor fi pana in luna septembrie

23 Iunie 2014
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare sezoniera a temperaturilor si a cantitatilor de precipitatii pe teritoriul Romaniei, pana in luna septembrie.
Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimata distributia temperaturilor medii lunare, precum si distributia cantitatilor lunare de precipitatii, iar fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.
IULIE
Temperatura aerului va avea valori peste normele climatologice in sud-estul si vestul tarii, iar in restul regiunilor valorile termice se vor incadra, in general, in normalul perioadei.
Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta o tendinta de deficit in cea mai mare parte a teritoriului.
AUGUST
Regimul termic se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in centrul si nordul tarii si peste normalul perioadei in restul teritoriului.
Cantitatile lunare de precipitatii vor inregistra valori sub mediile climatologice in aproape toata tara.

SEPTEMBRIE
Valorile termice se vor situa peste normele climatologice in sud-estul, sudul si local vestul tarii, iar in restul regiunilor se vor incadra in normalul perioadei.
Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de normele climatologice, cu o tendinta de deficit, local, in est si sud. Vezi detalii si TEMPERATURILE VERII pe Mediafax.ro

iulie august septembrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015811 (s)