News Flash:

Dragnea: Nominalizarea unui nou ministru ii apartine lui Ponta, dar si eu voi avea un punct de vedere

15 Mai 2015
1264 Vizualizari | 1 Comentarii
liviu dragnea1 1
Ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat ca decizia finala de nominalizare a unui nou ministru ii apartine prim-ministrului Victor Ponta, dar ca si el va avea un punct de vedere, deoarece este o institutie la eficienta careia a contribuit.
"Sigur o sa am un punct de vedere. Decizia finala va fi a primului-ministru, care ii va propune presedintelui, dar o sa am si eu un punct de vedere pentru ca este un minister la care am contribuit sa functioneze mai bine si cu rezultate mai bune", a spus Dragnea.
El a precizat ca sugestia lui este ca pentru acest minister sa nu fie un interimar.
Persoana care va ocupa postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, ramas vacant dupa demisia lui Liviu Dragnea, va fi nominalizata dupa discutii cu presedintele Klaus Iohannis, a anuntat anterior liderul PSD, premierul Victor Ponta.
Premierul a precizat ca, sambata, se va afla alaturi de Liviu Dragnea in Targiu Jiu si Craiova, pentru inceperea unor proiecte in care Dragnea s-a implicat foarte mult.
Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de presedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul "Referendumul".
Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, decizia luata vineri de instanta suprema nefiind definitiva. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005127 (s)