News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

20 Februarie 2018
1230 Vizualizari | 1 Comentarii
horoscop02

Horoscop 20 februarie 2018.  Nativii din aceste doua zodii vor avea parte de o zi memorabila. Citeste horoscopul pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 20 februarie 2018

Banii pe care ii ai la dispozitie nu trebuie risipiti pe lucruri inutile, ci trebuie sa dai dovada de spirit practic si administrativ pentru a-i gestiona cum trebuie pentru plati curente.

Se apropie un moment in care vei avea mare nevoie de niste bani pentru a-i investi in confortul casnic, deci, daca ceilalti membri ai familiei vor sa faca tot felul de cumparaturi, invata sa-i mai refuzi sau sa-i amani, pentru ca nu acum este timpul potrivit.

Banii de acum trebuie pastrati pentru ceva mult mai important ce va avea loc foarte curand si de care are nevoie toata lumea din casa.

Taur – Horoscop 20 februarie 2018

Nu esti in cea mai buna forma emotionala incat tot ce ti-ai dori azi, e sa fii lasat in pace cu gandurile tale. Preferi singuratate, iar cei care tin la tine iti vor respecta dorinta de izolare chiar daca nu o inteleg.

In linistea lasata, obtii starea de pace si calm de care aveai nevoie pentru a face ordine printre ganduri si sentimente.

Simti ca nu poti gandi limpede in miezul evenimentelor agitate din jurul tau, de aceea cauti un loc doar al tau departe de lumea dezlantuita in care sa te reculegi si sa acorzi mai multa atentie propriului eu.

Gemeni –  Horoscop 20 februarie 2018

Ti-e dor de prieteni de departe si comunicarea prin mijloacele pe care le ai la dispozitie parca nu e de ajuns.

Te gandesti din ce in ce mai serios la o calatorie pentru a ajunge acolo unde te cheama inima, dar e posibil sa nu iti poti permite prea curand aceasta deplasare.

Nu esti liber sa pleci oricand vrei, ci te supui unor reguli stricte care adeseori iti blocheaza orice vis. Multumeste-te cu telefonul sau internetul, ce pot inlocui cu succes prezenta reala a acelor persoane de departe.

Rac – Horoscop 20 februarie 2018

Trebuie sa fii spontan in reactii si sa dai repede raspunsurile care ti se cer. Nu risti nimic, pentru ca nu e vorba nici de graba, nici de impulsivitate aici, ci doar de reactii rapide care demonstreaza ca stii bine ce vrei.

Daca ti se pune o intrebare neasteptata, vei sti imediat ce sa spui, spre uimirea multora care ar fi avut nevoie de mai mult timp de gandire. Ai mintea limpede si rationamentele merg brici, ca dupa manual.

Leu – Horoscop 20 februarie 2018

Faci ce faci si tot la trecut te raportezi, de parca ai trai si astazi din vechi succese sau de parca tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevarat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut si a lasat urme asupra celui care esti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioara.

E ca si cum ai fost Miss Romania la 18 ani si tu ai acum 40 si tot asa te crezi inca, sau pe la 20 de ani s-a scris despre tine in ziare si, acum, la 50, inca te lauzi cu succesul tau de demult.

Revino in prezent si vorbeste despre cel care esti acum, fara sa te tot intorci la vremuri de odinioara care, sigur, au contat, dar au trecut totusi.

Fecioara – Horoscop 20 februarie 2018

Nu esti in apele tale, nici starea ta fizica nu e prea grozava, si nici anturajul nu e mai vesel ca sa-ti distraga atentia de la probleme. Nici vorba de optimism astazi, esti puternic influentat de compania nefasta in care ai nimerit.

Daca faci echipa cu persoane bolnave, singure, nemultumite, depresive, fii sigur ca ceva din starea lor proasta se va transmite si la tine ca atare alege-ti cu mai multa exigenta anturajul.

Nu doar despre probleme, boli sau lipsuri vrei sa auzi tu povesti astazi!

Balanta – Horoscop 20 februarie 2018

Numai datorita prudentei poti depasi cu bine furtuna de evenimente care navaleste acum in calea ta. In alte conditii, te-ar fi bulversat complet si ti-ai fi pierdut cumpatul, dar de data aceasta reusesti sa te aduni foarte bine in fata haosului creat astfel incat sa nu dai nimic peste cap.

Noroc ca existi tu in aceasta situatie pentru a readuce totul repede pe un fagas normal, pentru ca reusesti sa te reorganizezi perfect in fata surprizelor aparute din senin. Nu te grabi, nu te enerva, pentru ca orice situatie are rezolvare!

Scorpion – Horoscop 20 februarie 2018

Nimeresti intr-un mediu ostil, in care nu esti deloc sprijinit in ceea ce intentionezi sa faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, si cum sa duci la indeplinire o sarcina in asemenea atmosfera?

Incearca sa iesi din acest mediu apasator, pentru ca aici s-au adunat ori numai oameni pesimisti, care nu au curaj sa faca nimic de teama esecului, ori numai critici rautaciosi care iti tot pun bete in roate doar pentru ca ei nu sunt in stare de nimic.

Tu ai putea face multe, dar ceilalti te trag inapoi.

Sagetator – Horoscop 20 februarie 2018

Nu esti in apele tale si se vede ca ceva te apasa pe suflet. Exista un aspect care te face mai sensibil, mai ingandurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi.

Esti gata sa plangi de la orice fleac, sa te enervezi de la orice aspect care nu-ti convine, pentru ca s-au infiltrat in inima ta niste emotii negative, care de obicei nu te caracterizeaza.

Lupta cu aceste stari, pentru ca nu sunt genul tau, si agata-te de un carlig de optimism si buna dispozitie oricat de mic, care sa te readuca la normal cat mai repede.

Capricorn – Horoscop 20 februarie 2018

Stai si cantaresti la rece o situatie si ajungi la o singura concluzie: sa-i pui punct aici. Consideri ca nu merita sa mergi mai departe, nici sa tot cari dupa tine la nesfarsit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, ca atare pregateste-te sa spui stop acum.

De maine te vei putea detasa de toate, dar acum dedica-te unui bilant final care sa te ajute sa tragi linie: a fost bine, a fost rau? Acum poti spune mai clar pe ce nivel ai ajuns si apoi sa inchizi definitiv acel capitol, gata sa te apuci de altceva.

Varsator – Horoscop 20 februarie 2018

Nimeresti intr-un mediu foarte violent, in care se spun lucruri dure, se apeleaza la nervi, ceea ce tensioneaza relatiile cu cei care iti apar in cale.

La asemenea tratament sever, ar fi bine sa-ti tii si tu sub control nervii, pentru ca atmosfera creata poate fi de fapt scanteia unui scandal si mai mare, pentru ca si tu esti iritabil si-ti sare tandara imediat.

E nevoie de o imensa toleranta din partea ta, desi ti se vorbeste urat, dar decat sa torni si tu gaz pe foc, mai bine te retragi cat timp este inca liniste.

Pesti – Horoscop 20 februarie 2018

Dai piept cu tot felul de limite sau interdictii si, stii prea bine, unde-i lege nu-i tocmeala! Supune-te regulilor impuse de autoritati sau de cei mai puternici, altfel te vei trezi cu urmari nedorite cum ar fi sanctiuni, mustrari sau critici mai mult sau mai putin meritate.

La baza acestora se afla documente sau dovezi incontestabile ce suna ultimativ, de aceea e recomandabil pentru oricine sa le respecte intocmai, fara comentarii inutile.

Cel puternic impune regula principala a actiunilor acestei zile iar tu esti un simplu executant.


horoscop berbec taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006300 (s)