News Flash:

Vrei sa fii angajat al Primariei Timisoara? Iata ce posturi vacante au fost scoase la concurs

16 Ianuarie 2016
2516 Vizualizari | 1 Comentarii
primaria timis1
Primaria Timisoara organizeaza un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante: zece la numar. Se cauta de la inspectori de specialitate pana la peisagisti, asistenti medicali, medici sau ingrijitori la Zoo.
Concursul este programat sa se desfasoare in 17 februarie, iar cei care vor sa se inscrie trebuie sa indeplineasca, ca de obicei, anumite conditii: sa aiba cetatenia romana sau a altor state membre UE si domiciliul in Romania, sa cunoasca limba romana, sa aiba capacitate deplina de exercitiu, o stare de sanatate corespunzatoare, sa indeplineasca conditiile de studii pentru fiecare post in parte si sa nu fie condamnati definitiv pentru anumite infractiuni.
Asadar, viitorul inspector de specialitate care va lucra in cadrul Biroului Reabilitare si Dezvoltare Urbana va trebui sa aiba studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in specialitatea arhitectura si sa stie sa lucreze la nivel mediu in Microsoft Office. Potrivit anuntului pentru concurs, nu are nevoie de vechime in munca, in specializarea studiilor sau de perfectionari ori de alte limbi straine.
Cine vrea sa ocupe postul de inspector de specialitate la Compartimentul Gradina Zoologica si sa lucreze in cadrul Directiei de Mediu din primarie trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in specialitatea economica si sa cunoasca, la nivel mediu, Microsoft Office. Nici in acest caz nu este nevoie de vechime sau de perfectionari.
Viitorul inspector de specialitate la Compartimentul Parcul Copiilor, tot in cadrul Directiei de Mediu, are nevoie de studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in specialitatea Horticultura/ arhitectura peisagistica. Trebuie sa stie, de asemenea, sa lucreze in Microsoft Office si nu are nevoie de vechime in munca.
Primaria Timisoara mai cauta si un casier pentru Biroul Garaje Cimitire si Utilitati Publice, care are nevoie de studii absolvite cu diploma si care sa stie sa lucreze, la nivel mediu, in Microsoft Office.
Tot in cadrul Biroului Garaje Cimitire si Utilitati Publice se cauta si un inspector de specialitate, care trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in specialitatea stiinte juridice si sa stie sa lucreze, la nivel mediu, in Microsoft Office.
Viitorul ingrijitor la Compartimentul Gradina Zoologica are nevoie de studii generale si… trebuie sa cunoasca Microsoft Office, la nivel mediu.
Pentru Biroul Relatii Locale Regionale si Nationale se cauta un inspector de specialitate care sa fie licentiat in studii economice. Nu are nevoie de vechime in munca, ci trebuie doar sa stie sa lucreze, tot la nivel mediu, in Microsoft Office.
Si pentru Compartimentul Monitorizare Trafic este nevoie de un inspector de specialitate, care sa fie licentiat in managementul transporturilor si sa stie sa lucreze in Microsoft Office, tot la nivel mediu.
Primaria angajeaza un medic care sa profeseze la Serviciul Public de Asistenta Medicala Scolara. Are nevoie, evident, de studii superioare absolvite cu licenta specialitatea medicina. La fel ca ceilalti, trebuie sa cunoasca la nivel mediu Microsoft Office, scrie tion.ro.
La acelasi Serviciu Public de Asistenta Medicala Scolara se cauta un asistent medical, care sa fie licentiat in asistenta medicala si sa stie sa lucreze in Microsoft Office, nivel mediu.
Niciunul nu are nevoie de vechime in munca sau de vechime in studii, iar singura conditie care trebuie indeplinita se refera la cunoasterea Microsoft Office. Nici macar de limbi straine nu este nevoie, conform anuntului de concurs publicat pe site-ul Primariei Timisoara.
Toti candidatii trebuie sa depuna dosare de inscriere, in care trebuie puse urmatoarele documente: cerere de inscriere, copia actului de identitate, copii dupa documente care sa ateste nivelul studiilor, copie dupa carnetul de munca sau adeverinte care sa ateste vechimea in munca, daca este cazul, cazierul judiciar sau o declaratie pe propria raspundere ca nu exista antecedente penale, adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, CV.
Dosarele trebuie depuse in termen de zece zile lucratoare de la data afisarii concursului, respectiv 29 ianuarie, la secretarul comisiei de concurs, Eugenia Vatasescu, consilier la Serviciul Resurse Umane, la sediul primariei de pe C.D. Loga, camera 8.
Proba scrisa are loc in 17 februarie, la ora 10, la primarie, iar interviul se va desfasura in 22 februarie, la ora 14, in acelasi loc. Candidatii respinsi pot depune contestatii in termen de 24 de ore de la afisarea rezultatelor.

primaria timisoara concursul microsoft office
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 43 queries | Mysql time :0.024445 (s)