News Flash:

Primarul Robu are un nou consilier

15 Ianuarie 2016
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1
Ionut Nasleu va ocupa cel de-al patrulea post de consilier personal al primarului Nicolae Robu. Se va ocupa de… siguranta timisorenilor. La un moment dat circulau mai multe zvonuri ca Nasleu ar urma sa ajunga director al Politiei Locale, dar pana la urma nu s-au concretizat.
Primarul Timisoarei sustine ca Ionut Nasleu este persoana potrivita in incercarea sa de a stopa actele de vandalism din oras, in conditiile in care numarul acestora continua sa creasca. Liberalul se va ocupa si de Corpul de Control Intern si Antifrauda din primarie.
„Ionut Nasleu va coordona Corpul de Control Intern si Antifrauda si se va ocupa de probleme de securitate. Ne confruntam in oras cu vandalisme, cu cersetorie, cu hoti de buzunare si altele si, in relatia cu Politia Locala, vreau sa se ocupe el de astfel de probleme. El are pregatirea necesara pentru asa ceva, are si Facultatea de Drept facuta si a lucrat in SRI. Din 15 ianuarie va incepe, trebuie sa intaresc fortele in situatia in care numarul de acte negative din oras a crescut”, a declarat Nicolae Robu pentru Tion.ro.
Ionut Nasleu are 42 de ani, a absolvit Facultatea de Teologie, a fost ofiter SRI si senator al PRM. A ocupat functia de sef al Agentiei Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, pana cand a fost dat afara de fostul premier Victor Ponta, fara vreo explicatie.
Este membru PNL, apropiat al primarului Nicolae Robu, dar in ultima vreme nu a mai avut activitate politica. A fost si director adjunct al RATT, prima functie in cadrul regiei fiind cea de dispecer, conform dezvaluirilor facute in urma cu cativa ani de actualul director al RATT, Ioan Goia.

ionut nasleu nicolae robu primarul timisoarei politia locala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 43 queries | Mysql time :0.020325 (s)