News Flash:

Vlad Cosma, noi dezvaluiri, inaintea sentintei definitive in dosarul sau: Discutii pe Whatsapp in care un om de afaceri ar fi fost "constrans" sa faca declaratii mincinoase

18 Martie 2018
835 Vizualizari | 0 Comentarii
cosma

Fostul deputat Vlad Cosma a prezentat, sambata, o serie de discutii pe Whatsapp, precizand ca fostul procuror Mircea Negulescu ii cerea, in anul 2014, omului de afaceri Razvan Alexe dea declaratii dictate de procurorul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, in dosarul familiei Cosma.
„Mesajele acestea, din 10 noiembrie 2014, sunt de fapt cu doua zile inainte ca domnul Alexe sa vina la Inalta Curte si sa dea o declaratie mincinoasa, lucru care a iesit la iveala in anul 2018, acum, in luna februarie, cand a avut curaj sa vina in fata completului de cinci judecatori si sa confirme faptul ca a mintit in ceea ce ne priveste. (...) Eu nu sunt singurul care i-a inregistrat pe acesti procurori din Ploiesti, foarte multi oameni detin astfel de probe si ma bucur ca ies la iveala. (...) Atat Razvan Alexe, cat si mai multi martori din dosarul nostru au fost constransi de procurorii Negulescu si Onea sa faca aceste declaratii mincinoase. Partea buna este ca dupa ce domnul Negulescu a fost exclus din magistratura, acestia oaneni au avut curajul sa vina si sa spuna adevarul. Este cel mai important lucru si ma bucur ca ies la lumina astfel de dovezi. Mai exista si altele”, a declarat fostul deputat Vlad Cosma, intr-o interventie la Antena3.

"Negulescu: - Zice lucica sa zici ca banii ia luat cosma. Ai inteles da

Razvan Alexe: Nu am cum sa mint in halul asta


Mircea Negulescu: Ba da

Razvan Alexe: Nu sunt credibil. Si o sa-mi scoata recunoasterea

Mircea Negulescu: Tu faci cum zice lucica daca vrei sa fie bine. Daca nu o sa te arda. Stai ca te sun sa iti zica el direct", este discutia dintre Mircea Negulescu si omul de afaceri Razvan Alexe, prin intermediul aplicatiei Whatsapp, redata la Antena 3.

Judecatorii instantei supreme vor anunta, in 22 martie, decizia definitiva in dosarul in care Vlad Cosma si tatal sau, Mircea Cosma, sunt acuzati de coruptie. DNA a cerut pentru cel dintai condamnarea la 4 ani si 8 luni de inchisoare, in vreme ce pentru cel din urma mentinerea primei pedepse, de 8 ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004986 (s)