News Flash:

Violatorii din Vaslui raman dupa gratii

21 August 2015
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
violatori
Cei sapte vasluieni condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani raman in arest preventiv, a decis definitiv, vineri, Tribunalul Vaslui, care a respins contestatia tinerilor la decizia Judecatoriei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Magistratii Tribunalului Vaslui au considerat "inadmisibila si nefondata" contestatia formulata de cei sapte tineri impotriva deciziei Judecatoriei, care luni a emis mandate de arestare preventiva pe numele lor.
Astfel, cei sapte raman in continuare incarcerati la Penitenciarul Vaslui.
Decizia instantei este definitiva.
Curtea de Apel Iasi va judeca, in 2 septembrie, solicitarea avocatilor celor sapte tineri de stramutare a dosarului, cererea fiind depusa inainte de decizia de luni a Judecatoriei Vaslui.
Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre cinci ani si opt luni si opt ani si patru luni de inchisoare, precum si la plata unor daune morale de 50.000 de lei catre tanara, decizia instantei nefiind insa definitiva.
Astfel, cea mai mare pedeapsa a primit-o Ovidiu Silviu Burada, cel care a racolat-o pe fata de 18 ani din statia de autobuz din municipiul Vaslui. El a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru viol in forma agravanta si patru ani pentru lipsire de libertate in mod ilegal, astfel ca va executa pedeapsa cea mai grea, de sapte ani, cu un spor de un an si patru luni, rezultand opt ani si patru luni de inchisoare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006470 (s)