News Flash:

Trafic deviat pe una dintre cele mai importante artere din Timisoara

21 August 2015
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic deviat
Pregatiri intense pe Calea Sagului! Dupa taierea copacilor care stateau in calea lucrarilor ce vor fi deschise pentru extinderea liniei de tramvai catre noul mall, acum se munceste de zor la reconfigurarea circulatiei pentru santier. Aceasta, desi, investitorii n-au primit inca unda verde de la Primaria Timisoara sa se apuce de treaba.
O multime de indicatoare avertizoare au fost aduse si montate in zona si se fac trasari pe asfalt pentru viitoarea deviere a traficului, aceasta desi reprezentantii municipalitatii nu au eliberat inca avizele necesare.
Dupa ce au obtinut autorizatia de construire, investitorii ar fi trebuit sa mearga la Primaria Timisoara cu un plan de semnalizare care sa arate clar care sunt etapele lucrarilor si cum se propune sa se circule in zona pe toata perioada santierului, scrie opiniatimisoarei.ro.
„Investitorii de la NEPI inca nu au primit avizele necesare de la Comisia de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara„, ne-a declarat Alina Pintilie, purtator de cuvant al Primariei Timisoara. Comisia de circulatie s-a intrunit chiar joi dimineata.
Conform trasarilor facute deja in zona, se pare ca traficul va fi restrictionat complet pe sensul de intrare in oras, de pe Podul din Calea Sagului. Practic celalalt sens, catre viitorul mall, va fi blocat, iar masinile vor putea merge in ambele directii doar pe partea stanga a drumului catre pod. Ramane de vazut insa, daca aceasta va ramane varianta finala de modificare a circulatiei pe perioada lucrarilor.
Deschiderea santierului pe Calea Sagului este iminenta. Va fi prelungita linia de tramvai si se vor amenaja doua sensuri giratorii.

primaria timisoara primariei timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006855 (s)