News Flash:

VIDEO - Unui gospodar i s-a parut ciudat ca una din gainile sale nu s-a miscat din cuibar timp de 2 saptamani.A crezut ca e closca si a vrut sa verifice ouale, dar cand a dat gaina la o parte a inlemnit! Uite ce avea pasarea sub ea

23 Mai 2018
1594 Vizualizari | 0 Comentarii
gaina

De cand lumea si pamantul a existat intrebarea: Cine a fost primul? Oul sau gaina? Dar ce te faci daca in loc de oua, sub gaina ta gasesti altceva?

Ei bine un gospodar a surprins cateva imagini de-a dreptul incredibile in propria curte. Barbatul intra in fiecare dimineata in cuibar pentru a strange ouale de la gaini, dar a observat ceva ciudat. Una dintre gaini nu se misca deloc din cuibul ei timp de doua saptamani.Nu a deranjat-o initial.

Barbatul a crezut ca pasarea a devenit closca, drept urmare, a lasat-o in pace. Totusi, dupa doua saptamani, fermierul a decis sa o dea la o parte, pentru a analiza ouale. Cand a miscat pasarea, omul a ramas fara cuvinte.Sub ea nu erau in nici un caz oua, ci era un puiut de pisica, pe care pasarea il adoptase si il incalzea, il crestea, avea grija de el!

Barbatul, inspirat, a filmat toata aceasta scena si a postat filmuletul pe internet, unde a strans imediat zeci de milioane de vizualizari.

Urmareste si tu acest video sa vezi ce facea de fapt pasarea din gospodaria omului. Nu trebuie sa ratezi asta:

Galerie Video


gospodar barbatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007337 (s)