News Flash:

Stiai secretul ei? S-a aflat motivul pentru care ducesa Kate nu isi face unghiile niciodata – Nu a fost vazuta pana acum cu oja colorata! Vei face si tu ca ea

21 Mai 2018
982 Vizualizari | 0 Comentarii
ducesa

Fanii, admiratorii si cei care o iubesc pe Ducesa de Cambridge au observat cu siguranta un aspect destul de curios, unul care ramane mereu neschimbat, indiferent de tinuta pe care o poarta: niciodata Kate Middleton nu a fost vazuta avand unghiile colorate.

Explicatia acestui lucru tine de eticheta Casei Regale Britanice, care se ghideaza dupa un foarte strict decalog, iar Kate Middleton il respecta intru totul! Inainte sa devina sotia Printului William, a fost nevoita sa renunte la cateva lucruri, chiar daca este vorba doar de mici placeri ale vietii, iar unul dintre acesta a fost aspectul manichiurii ei. Kate nu are voie sa poarte unghii false, dar nici colorate in tot felul de nuante pentru ca sunt considerate vulgare.

Mai mult, unghiile scurte si date cu lac au devenit o adevarata marca a Ducesei de Cambridge: manichiura ei regala este intretinuta, de cinci ani, de Marina Sandoval, la salonul Jo Hansford din Mayfair. Kate a ajuns la aceasta manichiurista la recomandarea Camillei.

In cazul in care sunteti curiosi care sunt marcile preferate ale Ducesei, trebuie sa stiti ca ea prefera Bourjois, nuanta 28 Rose Lounge, dar si Essie, nuanta 423 Allure.

Printesa Diana purta doua ceasuri la aceeasi mana, povestea din spatele acestui detaliu a ramas necunoscuta pana acum. Uite motivul incredibil din spatele gestului ei

E greu de crezut ca luna aceasta, pe data de 31, se implinesc 20 de ani de cand Printesa Diana a fost ucisa intr-un accident de masina in Paris. Dar mostenirea ei traieste inca prin copiii si nepotii sai, prin evenimentele caritabile si cauzele pe care le-a sprijinit, dar si prin imaginile in care apare.
Printre fotografiile care circula inainte de aniversarea mortii sale de pe 31 august, este una care o arata pe Printesa Diana la meci de polo, se intampla la doar cateva zile inaintea nuntii ei cu Printul Charles, pe 29 iulie 1981.

Imaginea o arata din profil, purtand un inel de logodna cu diamant si safir (inel care mai apoi i-a fost daruit Printesei Kate), dar in aceeasi imagine, Printesa Diana mai poarta si doua ceasuri pe aceeasi mana. Unul era de aur, era al ei, dar cel mai mare, din piele, apartinea logodnicului sau, Printul Charles.

Ii purta ceasul ca tribut celui caruia avea de gand sa i se daruiasca complet si din toata inima. Dar mai era si un semn discret de sprijin, printul concura si el in acel meci de polo.

Chiar si astazi oamenii si-o mai amintesc pe Printesa Diana pentru bunatatea ei discreta care este perfect exemplificata in aceasta poveste. La fel se intampla si cu capacitatea ei de a darui, si de a se darui complet. Copiii ei inca ii duc traditia mai departe participand si ei la tot felul de evenimente caritabile.


kate middleton
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005697 (s)