News Flash:

VIDEO SOCANT! Un barbat a fost luat pe capota de o soferita. IMAGINILE VA POT AFECTA EMOTIONAL!

13 Noiembrie 2015
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
pe capota
Un barbat a fost "plimbat" ca in scenele de film cu cascadori in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Magheru, de o femeie aflata la volanul unui Fiat Punto.  
Cum s-a intamplat "cascadoria"? Deocamdata exista doar versiunea barbatului, pe nume Robert Stefan. Acesta sustine ca fusese lovit anterior in trafic de soferita din Fiat, iar aceasta plecase de la locul accidentului. Urmarind-o pana la primul semafor pe rosu, Stefan s-a dat jos sa ii spuna ca doreste o constatare amiabila.  Soferinta s-ar fi enervat, nu a dorit sa discute, a accelerat si l-a luat pe Stefan pe capota motorului, in mers. Omul s-a prins de stergatoare si a fost plimbat pe Magheru pana la primul semafor, unde s-a dat jos.
Chiar si asa, in ciuda situatiei neverosimile, cu toate ca fusese lovit si ca fusese apoi plimbat ca in filmele americane, barbatul afirma ca a dorit sa aplaneze situatia fara a face plangere. Nedorind sa ajunga la Politie, s-a trezit el cu o plangere penala intocmita de soferita pentru ca i-a distrus stergatoarele Fiatului! Povestea este spusa de Stefan, mai jos, si a fost scrisa pe Facebook: Tara lui Papura Voda.....pe scurt era sa o mierlesc la propriu !!!! Mai exact : am fost lovit pe dreapta spate de catre aceasta minunata femeie in fata magazinului Unirea....am incercat sa vb cu ea in trafic,spunandu-i ca m-a lovit si ca ar fi bine sa opreasca sa facen achimb de acte...ea nu recunoaste nimic si pleaca mai departe aratandu-mi degetul favorit....dupa Intercontinental se blocheaza in trafic datorita semaforului si m-am dat jos din masina sa ma duc sa ii zic sa traga pe dreapta pt a sta de vb CA M-A LOVIT SI ACUM FUGEA..... si cum fuga nu era completa....a accelerat in forta incercand sa dea peste mine si neavand unde sa ma feresc am fost luat pe capota si femeia nu s-a oprit decat atunci cand in trafic a fost blocata de alti participanti soferi...si de catre un logan plin cu politisti civili. La verificarea actelor s-a constatat ca femeia are de ceva timp PERMISUL EXPIRAT.....intre timp femeia a plecat sa lase copilul la scoala si a zis ca se intoarce sa vb .... imediat a aparut si ambulanta de la SMURD si din fericire pt mine nu a avut ce sa constate decat ca ma dor tare gleznele si ca aveam o tenaiune tripla fata de cea normala...am ales sa nu fiu deplasat la spital pt investigatii si am zis ca am sa merg singur daca eate nevoie...eu in ideea de a vb cu proasta cand se intoarce sa vedem cum ne inteleg pt ca era in kkt pana in gat.... si asta la rugamintile insistente ale ei. M-i s-a facut mila si am asteptat-o sa vb.....si am aateptat....si am asteptat...si dupa 50 de min am aunat-o sa o intreb cand ajunge, iar ea mi-a zis " Ahhhh.....pai eu am ajuns acasa si m-am schimbat deja...daca doriti sa ne vedem fac un efort si ma schimb si vin acolo sa vb.... ! " ....buuuuun ......a ajuns intr-un final in fata la sectia 1 de politieunde eram parcat....SURPIZAAAAAA !!!!!!.... a aparut cu sotul si nu au mai vrut sa vb nimic...au intrat in sectia de politie pt a-mi depune plangere penala pentru distrugere ca cica i-am crapat parbrizul in timp ce eram agatat de stergatoare.!!!!!!! Poftim facere de bine din partea mea!!!!! Partea nasola este ca si eu abia acum constientizez ce se intampla daca nu ma puteam tine de stergatoare...... !!!!!!

Galerie Video


bulevardul magheru politie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005396 (s)