News Flash:

VIDEO SOCANT! Si-a injectat singura, in fata, ulei alimentar! Spera la un ten mai fin, dar s-a transformat intr-un monstru greu de privit

16 Februarie 2017
1421 Vizualizari | 0 Comentarii
a injectat
Hang Mioku era obsedata de injectiile cu silicon, care ii faceau pielea mai fina.
Fost fotomodel, Hang Mioku obisnuia sa apeleze la ajutorul medicilor pentru a se mentine cat mai tanara, insa doctorii au refuzat sa ii mai faca tratamente pentru ca banuiau ca are probleme psihice.
Asta nu a convins-o sa renunte la interventii. Ea a facut rost de pe piata neagra de o sticla intreaga de silicon, pe care si l-a injectat in fata si, cand a ramas fara silicon, a apelat la uleiul de gatit.
Decizia i-a distrus complet viata, uleiul i-a lasat chipul umflat si plin de cicatrici. A fost atat de grav incat proprii parinti nu au mai recunoscut-o si, dupa 10 operatii estetice, e inca sever desfigurata.
Cazul ei a aparut la o televiziune din Coreea si telespectatorii au donat mii de dolari pentru a o ajuta. In cele 10 operatii prin care a trecut, medicii i-au indepartat 60 de grame de silicon, ulei si alte substante din fata si alte 200 de grame din zona gatului.
Urmareste in materialul video urmator cum arata acum femeia:

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006442 (s)