News Flash:

VIDEO - ACCIDENT INGROZITOR! Cel putin 32 de morti intr-un accident de autocar

14 Februarie 2017
1540 Vizualizari | 0 Comentarii
autocar in tir3
Cel putin 32 de persoane au fost ucise dupa ce un autocar turistic s-a rasturnat luni noapte pe o autostrada in Taiwan, langa Taipei, informeaza Reuters.
Din cele 44 de persoane aflate la bordul autocarului, 30 au fost declarate decedate la fata locului si doua au murit in spital, a anuntat departamentul pompierilor, adaugand ca 12 persoane erau inca tratate in spitale din jurul capitalei Taipei. 
    
Multi dintre pasageri erau persoane in varsta. 
    
Excursia a fost organizata de Tieh Lien Hua Travel Agency, potrivit biroului de turism din Taiwan. 
    
Potrivit unui responsabil al agentiei, turistii erau "probabil" toti din Taiwan. 
Cauza accidentului nu este clara. Televiziunea locala a difuzat o inregistrare video in care se poate vedea cum autocarul s-a rasturnat dupa ce a lovit o bariera in momentul in care s-a inscris pe o bretea rutiera care facea legatura cu o autostrada. 
    
Ambulante si masini de pompieri erau aliniate pe marginea drumului, in timp ce echipele salvare incercau sa ridice cu o macara autocarul si sa-l repuna pe roti, dupa ce toti pasagerii au fost scosi din interior. 
    
"Procurorii trebuie sa vina la fata locului", a declarat purtatorul de cuvant al cabinetului Hsu Kuo-yung in direct la televiziune. 
    
Acesta nu este primul accident in care este implicat un autocar turistic in Taiwan. La inceputul lunii februarie, un autocar care transporta turisti chinezi a izbit un pod in sudul Taiwanului, mai multi pasageri fiind raniti. Anul trecut, 24 de turisti chinezi au fost ucisi, dupa ce soferul a dat foc autocarului in timpul mersului.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005946 (s)