News Flash:

VIDEO SCANDALOS! Un politist loveste un biciclist si FUGE de la locul accidentului

22 Iulie 2015
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
politist fuga
Un biciclist care circula pe drumurile publice a fost accidentat de masina politiei, marti, 21 iulie, in judetul Calarasi. Cei trei oameni ai legii au coborat din masina, l-au ridicat de pe jos pe barbat, iar apoi s-au urcat in autoturism si au fugit. Incidentul a fost surprins pe o camera video de un martor.
Filmuletul cu politistii care fug de la locul accidentului, dupa ce il arunca cativa metri pe biciclistul pe care il lovesc cu masina, a fost postat pe o pagina de Facebook si a creat discutii contradictorii.
In videoclip se vede foarte clar cum autoturismul politiei il loveste pe biciclist, victima fiind aruncata cativa metri de vehiculul sau. Imediat, cei trei politisti coboara din masina si se duc langa omul aflat inca pe asfalt.
Soferul il intreaba pe biciclist daca se poate ridica si daca poate sa mearga, dupa care, impreuna cu cei doi colegi ai sai, s-a urcat in masina si a fugit. Oamenii legii nici macar nu i-au luat in seama pe martorii de la fata locului, care strigau si ii indemnau sa sune la 112 si sa cheme ambulanta.
Potrivit martorului care a postat filmuletul, soferul de la volanul masinii politiei se numeste Adrian Serban, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Calarasi.
Vezi clipul AICI! 

videoclip
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005115 (s)