News Flash:

VIDEO - Orice femeie ar trebui sa stie trucul asta! Uite de ce!

1 Mai 2018
1521 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie

Sigur ai si tu in acest moment un absorbant intim. Ceea ce nu stiai este ca il poti folosi la cu totul altceva decat scopul in care a fost conceput. Iata despre ce este vorba.

1. Foloseste-l pentru a acoperi si proteja ranile

Daca nu ai o trusa de prim ajutor la indemana, poti folosi absorbantul intim pentru a opri sangerarile si pentru a aplica presiune pe taieturile mari. Suprafata lui va preveni contaminarea ranii si va accelera procesul de vindecare. 

2. Foloseste pentru a filtra apa murdara inainte de o bea
Daca te gasesti intr-o situatie in care esti fortata sa bei apa din surse despre care crezi ca sunt contaminate, poti folosi un absorbant ca filtru. Umple un recipient cu apa, deschide un absorbant si aplica-l pe gura recipientului. Strange bine cu banda adeziva sau elastic. In acest fel vei obtine un filtru natural.

3. Foloseste pentru a preveni caderea fardului pe ten 
Daca nu vrei ca obrajii tai sa se murdareasca de farduri, rimel sau tus, taie un absorbat subtire in trei sau patru bucati si aplia sub ochi. 

4. Foloseste-l pentru a curata spatiile murdare
Ai un coptor cu microunde murdar. Uda un absorbant si lasa-l in cuptorul pornit timp de 1 minut. Murdaria din el se va inmuia si va cadea. 

5. Foloseste-l pentru a controla transpiratia
Absorbantele mari pot fi puse in pantofi pentru a preveni transpiratia si mirosul neplacut. In plus, le poti aplica si la axila pentru a scapa de umezeala.

sursa: girly

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005723 (s)