News Flash:

VIDEO INCREDIBIL! Messi i-a rupt mana unei fane

21 Martie 2016
1278 Vizualizari | 0 Comentarii
messi cu psg
Partida dintre Villarreal si Barcelona, meci din cadrul etapei a 30-a din Primera, s-a incheiat la egalitate, scor 2-2. Messi nu si-a trecut numele pe lista marcatorilor, golurile "extraterestrilor" fiind marcate de Rakitic si Neymar, dar starul argentinian a iesit in evidenta in urma unui moment neplacut.
In minutul 15 al meciului, Messi a incercat sa inscrie printr-un sut puternic din afara careului, dar 'trasorul' nu a prins cadrul portii lui Sergio Asenjo, ci a ajuns in tribune. Raquel T., o tanara fana a gazdelor, a incercat sa opreasca cu mana sutul puternic al lui Messi, insa nu a fost cea mai inspirata decizie pe care o putea lua.
Tanara s-a resimtit extrem de serios dupa acest moment, fiind nevoie de interventia echipei medicale. Sport.es noteaza ca Raquel a avut nevoie de ingrijiri medicale pentru ca a avut un scurt moment de black-out in urma socului, iar ulterior a fost transportata la spital. Medicii au constatat ca incheietura mainii drepte.
Dupa meci, clubul Barcelona si-a cerut scuze pentru incident si a invitat-o pe Raquel pe Camp Nou pentru a asista la o partida, la alegere.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007775 (s)