News Flash:

VIDEO FABULOS! Acest barbat a legat o prietenie surprinzatoare cu un gascan. Clipul a devenit VIRAL

10 Ianuarie 2017
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
gascan

În majoritatea cazurilor, vizitatorii grădinilor zoologice sunt cei care abia aşteaptă să vadă animalele şi să le observe îndeaproape modul de viaţă, însă atunci când vine vorba de Grădina Zoologică din Los Angeles, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată. Unul dintre animalele care trăiesc aici inversează situaţia şi chiar el este cel care aşteaptă cu nerăbdare apariţia unui vizitator îndrăgit.

Dominic Ehrler, un agent de vânzări pensionat, l-a întâlnit prima dată pe Gâscanul Mario în urmă cu 5 ani, atunci când aceasta vieţuia alături de multe alte păsări în Echo Park, un parc public din Los Angeles. În timp ce toate celelalte surate se strângeau în cete mari, Mario prefera să ducă un alt stil de viaţă şi să aibă un companion diferit.

În fiecare zi Dominic şi Gâscanul se plimbau prin parc şi de fiecare dată dădeau impresia că purtau o conversaţie adevărată. Bineînţeles că nu după mult timp reacţiile oamenilor care îi vedeau nu au ezitat să apară, iar acest cuplu atât de inedit nu era văzut de toată lumea cu ochi buni. Unora li se părea foarte ciudat că Dominic avea ca şi animal de companie un gâscan.

Surprinzător este faptul că această pasăre impunătoare nu s-a ataşat de acest bărbat pentru că îl hrănea, ci din contră, din motive doar de Mario ştiute acesta a început să îl urmeze oriunde mergea şi chiar a devenit protectorul său, păzindu-l de câini sau alte pericole.

Şi dacă toate aceasta nu reprezintă devotamentul suprem, veţi rămâne uimiţi să aflaţi ce se întâmplă atunci când Dominic încearcă să plece de lângă gâscan conducând un scooter! Văzându-şi prietenul că se îndepărtează cu viteză, Mario începe să fâlfâie cu putere din aripi pentru a-l prinde din urmă. De cele mai multe ori faptul că zbura după el reprezenta o mare problemă, iar Dominic aproape întotdeauna se simţea obligat să se întoarcă în parc alături de gâscan şi să aştepte ca acesta să adoarmă pentru a putea pleca.

După ce un reportaj precedent l-a făcut pe Mario faimos, autorităţile s-au simţit nevoite să îl ia din parc şi să îl mute în grădina zoologică, principalul motiv fiind siguranţa lui. Cum din acel moment Mario nu a mai putut să îşi vadă prietenul, era rândul lui Dominic să îl viziteze şi să-i fie alături. În fiecare dimineaţă din ultimii trei ani bărbatul a venit să-l întâlnească pe Mario, care nu-şi mai încăpea în pene de bucurie.

Primul lucru care ne-ar veni acum în minte ar fi să aflăm care este motivul devotamentului acestui pensionar pentru simpaticul gâscan. Ei bine, veţi fi uimiţi să aflaţi că atunci când lucra ca agent de vânzări, produsul pe care îl distribuia era exact rotisorul.

Cum era de aşteptat, fiecare are motivul sau pentru a-i fi fidel celuilalt, fie datorită faptului că gâscanul a văzut în Dominic afecţiunea pe care şi-o dorea sau că bărbatul are acum ocazia să îşi răscumpere greşeala pentru că a vândut exact echipamentul care îi ducea semenii la pierzanie. Oricum ar fi, această relaţie este cu adevărat specială!

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006729 (s)