News Flash:

VIDEO CUTREMURATOR - A vazut o femeie insarcinata care zacea pe jos, pe ea era un copil de doi ani, si langa ea era un carucior. Le-a facut o poza, iar ce a urmat... o tara intreaga s-a schimbat

11 Iulie 2017
985 Vizualizari | 0 Comentarii
gravida
In timp ce ofiterul Tommy Norman din North Little Rock, Arkansas, isi facea rondurile zilnice prin localitate, ca de obicei, a vazut o mama incarcinata, care dormea pe trotuar impreuna cu fiica ei de numai 2 ani la piept. Cele doua nu aveau casa. Tommy a facut repede o poza in speranta ca va putea sa le ajute cumva.
El povesteste: ,,Am trecut pe langa trotuar, in mijlocul zonei unde patrulam, si acolo am vazut un carucior de bebelus, dar nu am vazut pe nimeni in el, sau langa el”.
Cand Tommy s-a intors, a descoperit-o pe Jessica care dormea cu fiica ei, Kayla. Tommy iti aminteste: ,,Kayla dormea dusa pe pieptul lui Jessica, si a fost ceva ce pur si simplu nu am mai vazut in viata mea”.
In acel moment politistul le-a luat celor doua o camera de hotel, apoi le-a pus povestea pe Instagram. Acesta a fost momentul cand ceva uimitor s-a intamplat. Oameni din toata tara s-au oferit sa le ajute si sa le schimbe viata. ,,E uimitor cat de multi oameni vor sa schimbe viata acestei familii. Din fericire vor intelege ca sunt multi oameni in aceasta lume care le iubesc”, a mai declarat Tommy.
Jessica si Kayla sunt extrem de fericite fiindca de acum inainte, cu ajutorul oamenilor, vor avea pentru o vreme un loc sigur unde vor putea dormi. Intre timp Jessica si-a facut un CV si aplica pentru slujbe, pentru ca in viitorul foarte apropiat sa poata sa-si creasca singura cei doi copii.
Tommy marturiseste ca simte ca cele doua sunt de acum si familia lui si ca asa poate a vrut cineva de sus ca el sa fie cel care sa ii ajute pe oameni sa le ajute pe cele doua sa se puna pe picioare.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004542 (s)