News Flash:

Cum sa prepari maioneza pentru a slabi

19 August 2017
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
maioneza
Daca maioneza este dressing-ul tau preferat si ai mustrari de constiinta de fiecare data cand o consumi mai ales cu cartofi prajiti, coartofi copti sau in salate mai ales in combinatia cu carnea, afla cum sa o prepari astfel incat sa nu mai tii cont de numarul de calorii.

Reteta de maioneza care nu ingrasa, nu influenteaza nivelul de colestrol se prepara usor si este foarte light.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa inlocuiesti ouale cu avocado.

Astfel ai nevoie de un avocado copt, de zeama de la o lamaie, 3 linguri de ulei de masline, o lingura de mustar si un pic de sare.

Curata fructul de coaja, taie-l cubulete si pune-l in blender. Toarna peste el zeama de la o jumatate de lamaie si amesteca. În felul acesta fructul nu va oxida si va avea un gust mult mai bun.

Adauga apoi uleiul de masline putin cate putin pana obtii o crema fina. Daca ti se pare ca nu este suficient de acra mai poti sa adaugi si zeama de la jumatatea de lamaie ramasa.

Daca vrei sa consumi o salata gustoasa si in acelasi timp sanatoasa, pasta obtinuta prin pasii de mai sus, poti sa o combini cu un catel de usturoi bine maruntit si astfel ai obtinut un dressing rapid, simplu si absolut delicios.

Aceasta pasta o poti folosi si pentru a umple ouale, renuntand astfel la celebra umplutura cu multe galbenusuri si maioneza cu mult ulei.

sursa: clicksanatate.ro

maioneza dressing calorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006021 (s)