News Flash:

Facea sex cu doi amici, fara sa stie ca este filmata pe ascuns. Reactia femeii a fost complet neasteptata - VIDEO

13 Februarie 2017
1783 Vizualizari | 0 Comentarii
filmata pe ascuns
O tanara care a decis sa faca sex cu doi prieteni a avut parte de o surpriza neplacuta din partea celor doi, care au filmat-o fara sa o intrebe. Clipul a ajuns pe internet, gratie "prietenilor" ei, iar lumea a judecat-o aspru. Insa Alexis Frulling a avut o reactie neasteptata.
Cand a facut sex cu cei doi la un festival din Calgary (Canada), in urma cu cateva zile, Alexis nu a stiut ca este filmata. Cu atat mai putin ca imaginile vor ajunge pe internet. Deranjata de faptul ca a fost inregistrata fara acordul ei si de faptul ca a fost injurata pe internet, Alexis a decis sa isi faca dreptate.
"M-am gandit ca e stupid si nu o sa ii las pe altii sa ma urasca. Nu inteleg de ce eu sunt injurata, dar tipii care m-au filmat nu", a spus ea, potrivit mic.com.
Asa ca Alexis a filmat un clip in care a explicat ce s-a intamplat: "Nu pot sa spun ca sunt mandra, dar nici nu imi e rusine. Daca regreti lucrurile pe care le faci, nu ai cum sa evoluezi si sa inveti din greseli. Si, pana la urma, cine nu ia decizii proaste?". 
Spre final, ea s-a amuzat pe tema clipului in care face sex si a muscat dintr-un castravete, dupa care a izbucnit in ras. 
Iata reactia lui Alexis dupa ce un clip in care facea sex a fost publicat pe internet

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010936 (s)