News Flash:

Victor Ponta s-a DEZLANTUIT

28 Decembrie 2016
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta3
Victor Ponta il taxeaza pe Liviu Dragnea pentru ca a cedatpresiunilor si nu s-a propus pe el premier, ci pe Sevil Shhaideh. Fostul presedinte al PSD considera ca urmasul sau in fruntea social-democratilor era indreptatit pentru functia de la Palatul Victoria pentru ca a castigat la scor alegerile.


Ponta s-a dezlantuit la Romania TV si le-a amintit celor care l-au criticat pentru pactul de coabitare semnat cu Traian Basescu in 2012 ca gestul sau a adus Romaniei un guvern in timp record.


”Sistemul nu l-a facut Klaus Iohannis, ci Traian Basescu. El doar i-a mentinut in functii. Eu nu ma asteptam ca Liviu Dragnea sa cedeze. Eu ma asteptam ca Liviu Dragnea sa se propuna premier, pentru ca a castigat alegerile. In momentul in care a facut o alta nominalizare, nu mai e nimic de facut.
Am vorbit de mai multe ori cu Liviu Dragnea azi, el trebuie sa ia deciziile. Eu i-am spus parerea mea. Eu mi-am asumat deciziile din 2012. Multi m-au certat pentru pactul cu Basescu, dar am avut guvern intr-o zi atunci.”, a spus Victor Ponta la Romania TV, la emisiunea realizata de Cristina Sincai, ”News line”.

victor ponta taxeaza liviu dragnea cedat presiunilor premier fostul psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005255 (s)