News Flash:

Vesti bune pentru taximetristii din Timisoara

3 Noiembrie 2013
1395 Vizualizari | 0 Comentarii

Taximetriştii din Timişoara sunt nemulţumiţi de numărul mic al locurilor din staţiile aflate în centrul oraşului. Aceştia i s-au plans viceprimarului Traian Stoia, iar edilul a înaintat comisiei de circulaţie propunerea de înfiinţare a unor noi staţii de taxi în zona centrală.

Comisia a aprobat cererea viceprimarului, iar în curand taximetriştii îşi vor putea aştepta muşterii în cateva locuri noi, titreaza Ziuadevest.ro.

„Am avut discuţii cu domnul Culiţă Chiş (directorul Direcţiei Tehnice din Primăria Timişoara) pentru ca la ieşirea din zona zero să facem nişte staţii de taxi. Au trecut prin comisia de circulaţie un număr important de parcări care vor funcţiona la Hotel Central, la Modex, pe strada Bocşa, în zona magazinului Bega, la capătul străzii Mărăşeşti, în zona parcului Central şi în zona Mitropolit Lăzărescu”, a declarat Stoia.

Primarul Nicolae Robu a declarat, la randul său, că în cele trei parcări din zona zero (Modex, Hotel Central şi Magazinul Bega) vor fi rezervate cate 3-4 locuri pentru taxiuri.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006199 (s)