News Flash:

Vasile Turcu va fi inmormantat fara slujba

10 Martie 2017
993 Vizualizari | 0 Comentarii
turcu
Dupa opt zile de coma profunda, inima lui Vasile Turcu a incetat sa mai bata. Leziunile cerebrale suferite au fost atat de grave, incat medicii de la Spitalul Floreasca nu l-au mai putut salva. Din cauza faptului ca moartea survenita la Spitalul de Urgenta Floreasca este cauza directa a unei tentative de sinucidere, fostul actionar dinamovist va fi ingropat fara slujba si fara onoruri militare. Medicii legisti de la IML au preluat cadavrul si vor efectua astazi autopsia conform procedurilor judiciare, scrie libertatea.ro.  
Dupa ce, in sala de fitness din subsolul casei, s-a atarnat in streangul facut dintr-un cordon al unui halat de baie, Turcu a dat o singura data senzatia, pentru vreo 15-20 de minute, ca ar putea reveni la viata. In timpul manevrelor de resuscitare la care a fost supus in camera de garda a Spitalului Floreasca la scurt timp dupa tentativa de sinucidere. Apoi, omul de afaceri care avea 62 de ani a intrat intr-o coma profunda in care a zacut pana in noaptea de miercuri spre joi cand a fost confirmat decesul sau.
Avand in vedere ca moartea lui Vasile Turcu este considerata din punct de vedere juridic sinucidere, fostul actionar dinamovist va fi inmormantat fara slujba, dar si fara onorurile militare de care ar fi putut beneficia avand in vedere ca, spun unii dintre apropiatii sai, Turcu fusese decorat de fostul presedinte Ion Iliescu cu ordinul Meritul Cultural.

vasile turcu spitalul floreasca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004814 (s)