News Flash:

DESCOPERIRE MACABRA! Cadavrele a trei bebelusi, gasite in podul unui bloc din Bistrita-Bargaului

10 Martie 2017
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
crima la timis
Politistii si procurorii bistriteni au inceput anchete in comuna Bistrita-Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce, in podul unui bloc au fost gasite cadavrele a trei bebelusi, transmite corespondentul MEDIAFAX. Locatarii blocului se declara ingroziti.
Locatarii blocului din comuna Bistrita-Bargaului in podul caruia au fost gasite cadavrele a trei bebelusi declara ca imobilul este locuit de femei in varsta si niciuna nu a fost insarcinata. Trupurile au fost observate de un copil, care i-a spus mamei ca a gasit "o papusa".
"Nu ne putem da seama. In ultimii ani nu a locuit nimeni aici care sa fi fost gravida. Toate suntem femei in varsta, femei cu familie. Noi un am vazut nicio femeie sa fi fost gravida pe aici", a declarat o localnica.
Descoperirea a fost facuta de o femeie care locuia la parter si a urcat in pod cu copilul ei, in varsta de 12 ani, pentru a face ordine inainte sa isi aduca rufele la uscat.
La un moment dat, copilul a atras atentia femeii ca a gasit o papusa. Femeia s-a apropiat si a realizat ca trupul gasit este al unui bebelus. Dupa ce a dat carpele la o parte, a mai gasit un bebelus mort si a anuntat Politia.
Oamenii legii au gasit in pod si al treilea trup si mai multe obiecte de lenjerie patate cu sange.
Doi dintre copii se aflau in saci de rafie, iar al treilea invelit intr-un palton vechi.
"I-am vazut si eu pe copii. La starea in care erau, se zicea ca sunt de vreo patru sau cinci. Par sa fie nou-nascuti toti trei copilasii", declarat o locatara.
Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a declansat o ancheta, fiind asteptate rezultatele necropsiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006169 (s)