News Flash:

Valcov: "Va cer sa dati un vot DA pentru arestarea mea"

25 Martie 2015
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Senatorul PSD Darius Valcov le-a cerut, miercuri, in plen, colegilor sai senatori, sa dea un vot pozitiv pentru cererea privind arestarea sa, adaugand ca nu doreste sa fie obligat sa isi dea demisia din Senat, pentru a se pune la dispozitia justitiei.
Valcov si-a inceput discursul in plenul Senatului, precizand ca a pregatit un discurs cu avocatii, dar ca doreste sa il prezinte judecatorului, astfel  ca va vorbi liber.  
”Astazi este Buna Vestire. Primim o veste buna, Codul fiscal si cel de procedura fiscala vor fi aprobate  in Guvern( (..) De asta trebuie sa ne ocupam”, a spus Valcov.
El a adaugat, in ceea ce priveste speta pe care o dezbate Senatul, si ceea ce este acuzat de catre procurori,  ”ii roaga pe colegi sa lase justitia sa spuna daca trebuie sa fie retinut sau nu”.  
”Solicitarea mea este sa dati un vot DA. Este o rugaminte in plus, fiind si ziua mea, de a nu ma pune in situatia de a-mi da demisia din functia de senator, pentru a veni in fata instantei”, a trasmis Valcov in plenul Senatului. Mediafax.ro

senat dispozitia justitiei plenul senatului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004625 (s)