News Flash:

1 MAI pe Valea Prahovei: Ce oferte sunt pentru romanii care petrec 1 mai la munte

23 Aprilie 2015
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
Hotelierii din statiunile de pe Valea Prahovei ii asteapta pe turisti cu oferte speciale de 1 Mai, pregatind pentru ei petreceri cu foc de tabara, gratare in aer liber, cina traditionala, muzica mixata de DJ si acces la spa, petrecerile campenesti fiind principalele puncte de atractie si in Brasov.
Mai multe hoteluri din statiunile de pe Valea Prahovei - Azuga, Busteni si Sinaia - au pregatit oferte speciale pentru weekend-ul de 1 Mai, la preturi pornind de la cateva zeci de lei pana la cateva zeci de euro de persoana pe noapte. Gazdele le promit turistilor petreceri cu foc de tabara, cina traditionala, dar acestia vor avea si posibilitatea de a participa la gratare in aer liber.
Cele mai accesibile oferte sunt in statiunea Busteni, unde costul unei nopti de cazare este de 65 de lei de persoana, in pret fiind incluse si doua mese pe zi, la alegere. Pensiunea care are aceasta oferta le da turistilor un card valoric, ei avand posibilitatea sa aleaga ce meniuri doresc si la ce ore doresc sa manance.
O alta pensiune de trei stele, tot din Busteni, scoate la vanzare un pachet turistic care include trei nopti de cazare cu mic dejun, o ”bautura de bun venit” si o ora de acces la spa, totul pentru 225 de lei de persoana.
Pentru 380 de lei de persoana, un hotel de trei stele din statiune a pregatit un pachet turistic care include trei nopti de cazare cu mic dejun in sistem bufet suedez, o cina romaneasca de 1 Mai, cu foc de tabara, tuica fiarta, vin fiert, muzica de petrecere mixata de DJ, dar si acces gratuit la jacuzzi, sauna, biliard, tenis de masa si loc de joaca pentru copii. Turistii care merg la acest hotel beneficiaza totodata de reduceri pentru mesele servite la restaurantul unitatii de cazare.
Tot la Sinaia, un alt hotel de trei stele are o oferta care costa 440 de lei de persoana si include trei nopti de cazare in camera dubla, mic dejun, ”bautura de bun venit” si petreceri precum "Muncim si cantam la o seara de karaoke", in 30 aprilie, si "Muncim la un gratar in aer liber", in 1 mai.
Minivacanta de 1 Mai petrecuta la o vila in Sinaia este mai ieftina decat la hotel. Astfel, pentru 340 de lei de persoana turistii primesc trei nopti de cazare cu mic dejun, barbecue cu foc de tabara, muzica si participa la o tombola.
Turistii cu buget generos pot alege un hotel de cinci stele din Azuga, la un tarif de 80 de euro pentru o camera dubla pe noapte. Acest pret include cazare, acces la spa, parcare si loc de joaca pentru copii, iar cina festiva de 1 Mai, cu meniu prestabilit, costa 24 de euro de persoana, pentru micul dejun turistii trebuind sa plateasca 19 euro de persoana.
Oferte cu petreceri campenesti si in statiunile Predeal si Poiana Brasov
Turistii care aleg sa isi petreaca minivacanta de 1 Mai in statiunile din judetul Brasov au la dispozitie oferte care pornesc de la 164 de lei de persoana pentru un sejur de doua nopti in Brasov si depasesc 1.000 de lei pentru un pachet all inclusive intr-o pensiune de trei stele din Predeal. Din oferte nu va lipsi petrecerea campeneasca cu mici, bere si foc de tabara.
In statiunea Predeal, la o pensiune de patru stele, turistii pot opta, in perioada 1-3 mai, pentru un pachet cu cazare de trei nopti cu mic dejun inclus, la pretul de 360 de lei pentru o camera dubla. De 1 Mai, turistii vor fi invitati in foisorul pensiunii unde se va organiza un gratar romanesc, de la care nu vor lipsi gustarile cu rosii, ceapa, telemea si slanina, platou mix grill, tuica si berea, dar pentru care trebuie sa mai plateasca 50 de lei de persoana.
Un hotel de trei stele din Predeal are pachete de trei nopti de cazare la pretul de 390 de lei pentru o camera dubla, la care se adauga o noapte gratuita. Turistii vor avea parte si de o cina in aer liber, cu foc de tabara, gratar si petrecere campeneasca, in 1 mai. Pretul include accesul la toate facilitatile hotelului, piscina, piscina pentru copii, sauna, jacuzzi, hidromasaj, salina, sala de fitness, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii.
O pensiune de trei stele din aceeasi statiune vine cu oferte all inclusive, care pornesc de la pretul de 259 de lei de persoana, pentru un sejur de doua nopti, si ajung pana la 1.099 de lei de persoana, in functie de tipul camerei alese. Pachetul include, pe langa cazare, masa in regim all inclusive, dar si pachet de bauturi alcoolice si non-alcoolice, iar de 1 Mai un pranz campenesc la iarba verde. In fiecare seara, atmosfera va fi intretinuta de o formatie de muzica de petrecere. Turistii vor avea acces gratuit la parcarea monitorizata video, la internet cafe, la locul de joaca pentru copii supravegheat si vor beneficia de tichet de acces gratuit la Fun Park Trei Brazi pentru trei ore.
In Poiana Brasov sunt mai putine oferte de 1 Mai, multi hotelieri pastrand tarifele obisnuite pentru o zi de weekend.
Sunt insa si unitati de cazare care s-au pregatit special pentru minivacanta de 1 Mai. De exemplu, o vila de trei stele ofera un pachet de trei nopti cu demipensiune la preturi intre 415 si 475 de lei de persoana, in camera dubla sau apartament. Astfel, turistii beneficiaza de mic dejun si cina in limita a 40 de lei de persoana, pentru fiecare masa, care se serveste in restaurant a la carte, dar si de mix grill cu degustare de palinca la gratarul de langa terasa. Pranzul de 1 Mai costa 28 de lei de persoana. In pachet intra si doua ore de plimbare gratuita cu bicicleta.
Un hotel de patru stele ofera pachete de doua nopti de cazare la 190 de lei de persoana pe noapte, cu mic dejun si cina de 1 Mai cu muzica live si foc de tabara incluse in pret. Copiii pana la 12 ani cazati in camera cu doi adulti beneficiaza de gratuitate.
Un alt hotel de patru stele promite o petrecere romaneasca, dar cu tarife in euro. Oferta hotelului este de 92 de euro de persoana in camera dubla sau 99 de euro de persoana in apartament cu doua camere, acesta fiind tariful pentru doua nopti, iar a treia noapte fiind oferita gratuit. Oferta cuprinde mic dejun tip bufet, dejun de 1 Mai in gradina hotelului, cos cu fructe in camera, dar si un concurs cu premii, unde locul intai consta intr-un weekend cadou pentru doua persoane, locul doi - un ritual de frumusete la spa si locul 3 - o cina a la carte pentru doua persoane.
La hotelurile din municipiul Brasov, preturile din perioada 1-3 mai sunt intre 164 de lei si 300 de lei de persoana pentru doua nopti in camera dubla, cu mic dejun inclus. Unii
hotelieri au inclus in pret si un abonament de trei ore de persoana pe zi la un complex acvatic.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006119 (s)