News Flash:

Va este dor de ea? Oana Zavoranu a semnat cu PRO TV! Iata la ce show va colabora

2 Februarie 2017
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
oana zavoranuu
Oana Zavoranu revine pe sticla intr-o emisiune nou-nouta! Vedeta a batut deja palma cu sefii de la PRO TV si urmeaza sa se intreaca in ritm de dans cu Laura CosoiLidia Buble si Lora.

Oana Zavoranu a reusit sa puna mana pe o colaborare si sa revina pe sticla intr-un nou show care va fi difuzat incepand din aceasta primavara de PRO TV.
 

Bruneta ar fi semnat deja contractul cu sefii de la PRO si urmeaza sa intre in ringul de dans in cadrul emisiunii ”Te PROvoc la dans”, care ar inlocui vechea productie ”Dansez pentru tine”.


In carti pentru competitia de dans ar fi si Lora, Lidia Buble si Laura Cosoi, care sunt inca in negocieri.

Noul show va fi difuzat in aceasta primavara la Pro TV si va avea o multime de surprize. Preselectiile au avut loc zilele trecute, la Buftea, facute de CoBo  Dance, adica Cocuta si Bogdan Boanta, care erau in cautare de dansatori sportivi profesionisti.

Daca cele trei vor trece de preselectii, Oana Zavoranu va trebui sa faca fata experientei in materie de dansuri a Laurei Cosoi, care a facut dansuri sportive, si a celor doua cantarete, care sunt obisnuite cu invatatul coregrafiilor.

Oana Zavoranu nu este insa o necunoscatoare in acest domeniu! Bruneta a marturisit in nenumarate randuri ca-i place sa danseze si chiar s-a filmat de mai multe ori in timp ce dansa in casa, iar imaginile au devenit virale! Bruneta ar fi fost chiar ofertata in 2012 sa participe la emisiunea ”Dansez pentru tine”, unde ar fi trebuit sa o inlocuiasca pe Monica Davidescu dupa ce aceasta s-a accidentat in timpul repetitiilor, insa ar fi refuzat.

oana zavoranu emisiune vedeta laura cosoi lidia buble lora
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005101 (s)