News Flash:

PLANTA MIRACOL care creste si la noi si poate ucide 98% din celulele canceroase in 16 ore

7 Iunie 2016
29707 Vizualizari | 0 Comentarii
planta miracol
Oamenii de stiinta incerca in mod constant sa gaseasca un leac impotriva cancerului si se pare ca l-au gasit. Este vorba de o planta care se gaseste si in Romania si care, potrivit unui studiu publicat in "Life Science", poate distruge pana la 98% din celulele canceroase in doar 16 de ore.

Planta se numeste pelinita (Artemisia annua) sau pelinul dulce si singura distruge pana la 28% dintre celulele canceroase, dar in combinatie cu fierul, le distruge aproape in totalitate. Si asta fara sa afecteze celulele sanatoase. 

Artemisinina
, substanta activa din aceasta planta, a fost folosit in trecut ca remediu impotriva malariei. 

Fierul se acumuleaza in celulele canceroase datorita receptorilor de transferina care le ajuta in procesul de diviziune celulara. Si celulele normale au, de asemenea, acesti receptori, dar celulele canceroase pot fi vizate de combinatia de fier si artemisinina.

Exista numeroase experimente realizate pana in prezent si toate dovedesc ca, in combinatie cu fierul, artemisinina poate distruge in mod eficient cancerul. 

Testata pe 55 de tipuri de cancer
Artemisinina a fost izolata pentru prima data in anul 1972, de catre savantii chinezi Henry Lai si Narendra Singh de la Universitatea din Washington, care au utilizat-o pentru tratamentul malariei in timpul Razboiului din Vietnam. Artemisinina este antimalaric recunoscut, fiind eficienta in lupta impotriva tulpinilor de Plasmodium sp cu rezistenta medicamentoasa. 

In ansamblu, pelinita a fost testata pe 55 de tipuri de celule canceroase. Dupa cele mai noi cercetari stiintifice, reiese ca leucemia, cancerul de colon, melanomul (cancer de piele), cancerul la san, cancerul la prostata, tumorile cerebrale si cancerul la rinichi raspund bine la tratament. Planta este eficienta si in tratarea cancerului la pancreas.

pelinita pelinul dulce artemisinina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006482 (s)