News Flash:

Antonescu: Europarlamentarele sunt proba eliminatorie pentru Presedintie si Guvernul din toamna

28 Februarie 2014
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Ploiesti, ca alegerile europarlamentare sunt "proba eliminatorie" atât pentru Presedintia României, cât si pentru Guvernul din toamna, mentionând ca batalia în alegeri va fi atât cu "partidele lui Traian Basescu", cât si cu PSD.
"Aceste alegeri europarlamentare nu sunt doar pentru a obtine 5, 7, 8 sau 9 sau 10 europarlamentari. E foarte important sa avem cât mai multi, pentru ca sunt foarte buni, nu am nicio îndoiala ca vom avea candidati foarte buni. Aceste alegeri sunt ca o proba eliminatorie în care se joaca Presedintia României, în care se joaca Guvernul României din toamna si în care se joaca soarta dreptei românesti si sansa de democratie si de modernitate a României. PNL trebuie sa dea toate aceste batalii, pentru ca asa cum se spunea pe vremuri în Piata Universitatii «Daca nu noi, atunci cine?»", a declarat Antonescu, la Delegatia Permanenta a PNL Prahova.
Liderul PNL a precizat ca liberalii se afla "în batalie" atât cu Traian Basescu si "cu partidele sale, de ieri si de mâine", cât si cu PSD. Mediafax.ro

aceste alegeri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 33 queries | Mysql time :0.051221 (s)