News Flash:

Uneori, sexul poate deveni periculos! 7 accidente bizare in timpul sexului

30 Octombrie 2015
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex acc

Sexul poate fi periculos. De aceea este necesar sa te protejezi. Si nu numai de bolile cu transmitere sexuala sau de sarcina, ci si de ranile care pot surveni in timpul unei partide. Iata cateva accidente bizare in timpul sexului:

1. Fractura de penis
Un studiu recent a aratat ca 50% dintre barbatii care cer tratament pentru fractura de penis au aventuri extraconjugale. Sa fie vorba despre destin?

2. Sarutul asurzitor
Sarutul ar trebui sa fie relaxant si excitant. Iata ca o femeie din China a ramas surda din cauza unui sarut mult prea pasional care i-a spart timpanul.

3. Vanataia paralizatoare
O femeie din Noua Zeelanda a ajuns la spital cu mana stanga paralizata. Doctorii au descoperit ca aceasta a suferit un mic atac de cord cauzat de un semn pe gat pe care i l-a facut partenerul acesteia.

4. Prezervativul buclucas
Nu te-ai gandi vreodata ca motivul pentru care tusesti si ai febra ar putea fi un prezervativ. Si totusi, o femeie din India a ajuns de urgenta la spital pentru ca a inhalat fara sa isi dea seama prezervativul.

5. Vibratorul ucigas
O americanca a ajuns de urgenta la spital cu sangerari grave si a avut nevoie de transfuzii. Cauza: rana vaginala adanca! Partenerul acesteia s-a gandit sa ii ofere placeri multiple si a atasat un vibrator in varful unui burghiu.

6. Neonul penetrant
Unele obiecte chiar nu pot fi folosite in timpul actului sexual, cu atat mai putin un neon. Un barbat din Croatia a vrut sa aiba parte de senzatii tari si si-a introdus un neon in anus. Cum era de asteptat, acesta a explodat. Totul s-a terminat cu o interventie la spital.

7. Nimfomana Wii Fit
O femeie de 24 de ani din Marea Britanie sustine ca o leziune cauzata de Wii Fit a transformat-o intr-o nimfomana. Amanda Flowers se juca pe Wii cand a cazut. Leziunea i-a atins un nerv care i-a declansat sindromul excitarii sexuale permanente. De atunci, femeia are orgasme fara a exista vreun stimul extern.


sarutul asurzitor vanataia paralizatoare prezervativul buclucas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005018 (s)