News Flash:

FOTO, VIDEO SOC! Cea mai socanta nunta! Mirele e un culturist cu brate uriase si plin de tatuaje, iar mireasa... Nu poti sa crezi cum arata

27 Octombrie 2015
2800 Vizualizari | 0 Comentarii
miri soc20
El, un culturist cu brate uriase si plin de tatuaje, ea, o pitipoanca blonda. S-au casatorit in Las Vegas in luna septembrie. Nunta a fost cu totul si cu totul speciala. Mirele si mireasa s-au tatuat cu doar o ora inainte sa fie declarati sot si sotie. El si-a scris “King” pe mana, ea, “Queen”, ca doar orice rege isi gaseste regina, nu?!
 
Rich Piana a fost adus in fata invitatilor pe brate de catre prieteni, pe un scaun, ca un adevarat rege. Ei, blondei Sara, o papusica plasticata, i-au deschis calea mai multe pitipoance/ domnisoare care au pozat sau daca nu au pozat pana acum sigur o vor face la un moment dat in reviste pentru barbati. Mireasa a purtat parul prins si o rochie mulata si decupata bine in zona sanilor, ca sa se vada bine investitia in silicoane.
 
Ceremonia a fost oficiata de un “dulap”, un barbat chelios si plin de muschi si tatuaje, la fel ca mirele. Au fost declarati sot si sotie, apoi au petrecut toata noaptea in compania rudelor si prietenilor. Oare vor trai fericiti pana la adanci batraneti?!

Galerie Foto

miri_soc2

Galerie Video


culturist pitipoanca blonda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007358 (s)