News Flash:

Unde petrecem de sarbatori in Timisoara?

10 Aprilie 2015
1258 Vizualizari | 0 Comentarii

Amatorii de petreceri vor avea unde sa se distreze si in timpul sarbatorilor de Pasti. Iepurasul va trece prin cluburile din orasul de pe Bega, iar timisorenilor li se promit seri pline de muzica buna si foarte mult dans.

Inca de vineri, 10 aprilie, cluburile din Timisoara vor incepe sa sarbatoreasca venirea Iepurasului. Spre exemplu, de la ora 20, petrecaretii se vor putea distra in Jazzissimo Club, iar intrarea este libera. Mai tarziu, de la ora 23, amatorii de party, sunt asteptati in Epic unde atmosfera va fi intretinuta de Kyle Pearce. Pretul unui bilet de intrare este 30 de lei pentru baieti si 15 lei pentru fete.

Curiosii, pot sa treaca si prin Amplificat, unde distractia va fi in toi. In aceeasi seara, No Name a pregatit o petrecere de neratat pentru amatorii de muzica electronica. La pupitru se vor afla Gully, Aminu si James Braddock.

Sambata, 11 aprilie, petrecerea continua. De la ora 23, in Amplificat, pasionatii de drum and bass vor putea sa se bucure de o petrecere marca Freenetik. Atmosfera va fi intretinuta de Phoneme, Outbreak si Mr. H. Pretul unui bilet de intrare este 10 lei. Muzica electronica va rasuna si din Bipolar House, sambata, tot de la ora 23. Publicul se va putea distra in compania lui Richy Ahmed, Angel si Goe. In aceeasi seara, de la ora 23:30, AnonimTM a pregatit „Easter Mayhem”. Este vorba despre o petrecere unde la pupitru se vor afla Dudu, DJ Seba1394, Calibro45, Newgotti, Bia si Phobe1. Cei care doresc sa danseze pana dimineata sunt asteptati si in Heaven, unde se vor putea bucura de evenimentul „Easter Heaven, Honey Bunny”. Aici, pretul unui bilet de intrare este 20 de lei pentru baieti, iar fetele au acces gratuit.


timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005515 (s)