News Flash:

Un turist a murit inecat la Baile Herculane

2 August 2016
1523 Vizualizari | 0 Comentarii
strand praid
Un tanar in varsta de 27 de ani s-a inecat, aseara, intr-unul din cele mai aglomerate stranduri din statiunea Baile Herculane din judetul Caras-Severin. Medicii de pe Ambulanta au incercat sa-l resusciteze aproape o ora, insa acesta nu a mai putut fi salvat.

Aflat cu familia la un strand de la Baile Herculane, tanarul de 27 de ani din localitatea mehedinteana Ilovat, a fost gasit pe fundul unuia din cele trei bazine de oamenii veniti sa se racoreasca, potrivit Express de Banat.

Tanarul a fost scos imediat de salvamarul strandului, insa nu prezenta semne vitale. Martorii au sunat la 112. Echipajul de pe Ambulanta a incercat sa-l resusciteze aproape o ora, conform procedurilor standard, dar, in ciuda eforturilor, medicii au fost nevoiti sa declare decesul.

Timpul scurt al interventiei salvamarului sugereaza mai degraba varianta unuiinfarct, dar adevarata cauza a decesului va fi stabilita in cursul zilei de maine demedicii legisti. In cauza s-a deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

tanar inecat stranduri baile herculane medicii familia ilovat ambulanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005096 (s)