News Flash:

Decizie de ultima ora luata de Liviu Mihaiu

2 August 2016
1684 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu mihaiu2
Liviu Mihaiu a anuntat ca isi ia concediu, in contextul anchetei penale deschise de DNA in cazul numirii sale, in urma cu opt ani, in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

"Purgatoriul asta mi-a facut rau si bine. Cu Dumnezeu inainte. Ne auzim cat de repede. Voi iesi in spatiul public si la TV sa dau explicatii", a spus el la radio luni, conform Pagina de Media.

Omul de radio a recunoscut in emisiunea sa, "Asta la revista mesei, nene", ca nu e vorba de un concediu planuit si ca pauza vine in contextul evenimentelor din ultima saptamana.

Numele sau a fost vehiculat intr-un nou dosar al lui Sorin Ovidiu Vintu. Potrivit unor surse judiciare citate, Vintu i-ar fi oferit un milion de euro viceguvernatorului BNR,Bogdan Olteanu, pentru ca acesta sa intervina la membri ai Guvernului pentru ca Liviu Mihaiu sa fie numit in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Daca initial, cand numele sau a inceput sa fie vehiculat, Mihaiu a scris pe Facebook ca nu a "stiut si nici participat la acea pretinsa tranzactie pe spezele numirii mele ca guvernator", acum el a anuntat ca are nevoie de o pauza de reculegere: "Parerea mea e ca e nevoie sa fac o pauza, de reculegere. Nu era in plan sa-mi iau concediul asta. Dar se pare ca e mai bine asa. Imi iau o mica pauza. Voi reveni".

Liviu Mihaiu a anuntat si pe Facebook, luni, de ce a luat decizia de a face o pauza, timp de doua saptamani: "Mi-am luat un concediu de la emisiunea de la ‪#13la14 nu numai pentru a nu aduce in ograda radioului, la care sunt parinte fondator si realizator, ultimul val de 'nesimpatie' pe persoana fizica, dar si pentru ca, dupa purgatoriul la care am fost supus, imi este mai greu sa fiu zilnic in armonie cu starea de briza ‪#gherilista in care acest radio a existat si va continua sa existe...‪#Illbeback".

Bogdan Olteanu era presedinte al Camerei Deputatilor cand ar fi comis fapta detrafic de influenta, repectiv in iulie - noiembrie 2008. Banii de la Sorin Ovidiu Vintu ar fi ajuns la Bogdan Olteanu printr-un intermediar, la sediul unui partid politic. Bogdan Olteanu, care a fost plasat in arest la domiciliu, a demisionat, luni, din functia de viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 33 queries | Mysql time :0.035095 (s)