News Flash:

Un TIR care transporta substante inflamabile, condus de un sofer BAUT, s-a rasturnat pe centura Clujului

10 Septembrie 2018
873 Vizualizari | 0 Comentarii
tir

Un TIR care transporta substante inflamabile pentru industria auto s-a rasturnat, duminica seara, pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, de la Valcele – Apahida, soferul fiind baut. In zona este pericol de poluare, dupa ce un butoi cu o tona de substanta s-a scurs pe carosabil.
Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, duminica seara, ca traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

”Un accident rutier a avut loc pe varianta de ocolire a municipiului Cluj-Napoca de la Valcele – Apahida, unde un TIR care transporta diluant s-a rasturnat. Soferului i s-au recoltat probe biologice si s-a constatat ca avea o alcoolemie peste 1,20 mg/ l. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri. La fata locului sunt asteptati si reprezentanti ai Garzii de Mediu intrucat in zona este pericol de poluare”, a spus Morar.

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat, la randul sau, ca TIR-ul transporta patru butoaie cu substante inflamabile folosite in industria auto, iar dintr-unul s-a scurs intreaga cantitate, de circa o tona, iar din alt butoi doar o parte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005041 (s)