News Flash:

Un timisorean va parcurge 4.000 de kilometri pe bicicleta, de la Timisoara pana in Iran, pentru o cauza nobila

2 Aprilie 2015
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
Silviu Cadia
Un tanar din Lugoj a plecat din Timisoara catre Iran, cu bicicleta. Face o calatorie de 4.000 de kilometri pentru a-i intreba pe oameni ce-i face fericiti si totodata si-a propus sa ajute o fetita de trei ani care are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala.
Tanarul s-a aventurat in aceasta calatorie pe doua roti si pentru a strange bani pentru a ajuta o fetita de trei ani din Deva, care are nevoie urgenta de o operatie. Tanarul din Lugoj, pe numele sau Silviu Cadia, de 30 de ani, vrea sa parcurga 4.000 de kilometri in zece saptamani, cu bicicleta, prin Romania, Bulgaria, Turcia, Georgia, Armenia si Iran.
“M-am pregatit in ultimele luni pentru aceasta calatorie. Din pacate, in ultimele doua luni nu am avut o pregatire fizica asa cum mi-as fi dorit, am avut niste probleme de sanatate in februarie, dar sunt optimist ca totul va decurge bine. Eu am practicat in trecut atletismul de performanta si oarecum imi cunosc si corpul si limitele. Pentru a ma odihni ma voi folosi de cort si sac de dormit, in natura, as dori sa vorbesc cu oamenii pentru a-mi lasa cortul si la ei in curte, iar in acest fel as putea sa si interactionez cu oamenii”, spune Silviu.
Tanarul cara cu el, pe bicicleta, in medie, 30 de kilograme – hrana, cort, echipamente necesare calatoriei. Va face cam 400 de kilometri pe saptamana, cu doua zile de pauza. Cand se va intoarce va merge in Deva pentru a o cunoaste pe fetita pentru a carei operatie strange bani. Se va intoarce de la capatul calatoriei cu avionul, scrie tion.ro.
Daca doriti sa cumparati o zi din caltoria lui Silviu, ori mai multe zile, puteti dona banii direct Karinei, in conturile mentionate mai jos.
CIF 18212553:
EURO: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
RON: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
BRD GSG SMCC, code SWIFT BRDEROBU
Cei care vor sa faca o donatie trebuie sa mentioneze faptul ca banii sunt pentru Karina Ciorogar. Pentru a primi scrisoarea de la Silviu, cei interesati ii pot trimite acestuia chitanta transferului bancar si adresa completa. Silviu a facut si un tabel cu zilele care sunt cumparate deja si zilele de calatorie care mai sunt disponibile ( https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TO0PhppemZPQF2f1JpoTOyRWzWePnswIetu5FETTvMc/edit#gid=0). Zilele din acest desfasurator care sunt hasurate cu galben sunt deja “vandute”.
“Imi doream sa calatoresc pe o distante mai lungi, si calatoria sa aiba loc cu bicicleta. O idee era aceasta intrebare, Lucrand in domeniul de cercetare a pietei, mai exact chestionare, la un moment-dat m-am gandit daca se rezuma totul la o intrebare care ar fi aceasta? Cu timpul a venit si intrebarea si m-am gandit sa pun intrebarea asta pe drum oamenilor si sa arat celor care urmaresc pagina ce-i face fericiti pe alti oameni. Pe mine ma face fericit faptul ca ma duc in calatoria asta. Nu am mai mers niciodata pe o asemenea distanta. Am fost in judetul Caras, cam zece zile, din Lugoj pana la Dunare, prin munti”, spune Silviu.

bicicleta deva silviu cadia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006676 (s)