News Flash:

Accident cumplit pe soseaua Timisoara - Lugoj

1 Aprilie 2015
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
Accident cumplit petrecut marti seara pe soseaua Timisoara - Lugoj, in localitatea timiseana Topolovatu Mare. Din primele informatii, doua microbuze cu numere Salaj mergeau in coloana spre Timisoara cand, la un moment dat, un autotren a incercat sa depaseasca primul microbuz, dar, cand a vrut sa revina pe banda de mers, nu a mai vazut si cel de-al doilea autovehiculul si l-a lovit. In urma coliziunii, atat autotrenul cat si cel de-al doilea microbuz au iesit de pe carosabil.
La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie si ambulanta, dar si un echipaj de la descarcerare, soferul microbuzului ramanand prins in autovehicul, fiind grav ranit. Toate cele sase persoane aflate in microbuz, printre care se numara si un copil de 3 ani, au fost ranite si transportate la spital, scrie tion.ro.
O femeie, care se afla in celalalt autovehicul, le-a povestit politistilor ca oamenii din cele doua microbuze se aflau de mai multe zile in Timis si ca au venit in Topolovatu Mare pentru a cumpara pene de la localnici.

accident cumplit topolovatu mare microbuz
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005270 (s)